GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 12:32:15 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  μαλακά καλαμαράκια
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: μαλακά καλαμαράκια  (Αναγνώστηκε 35706 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Μάρτιος 07, 2008, 15:33:11 μμ »
vago Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Δοκίμασε να κοψεις τα μάτια τους με το ψαλίδι της κουζίνας, μετά τηγανισε τα οσο πιο στεγνά γίνεται σε βαθύ τηγάνι. Εγω ετσι τα κάνω και δεν πετάγονται σχεδόν καθολου.
Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
 
Απάντηση #16
« στις: Μάρτιος 07, 2008, 16:16:48 μμ »
melina Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 219
Μέλος από: Δεκ, 2007

Προφίλ
¨οντως παιδιά όλο το θέμα είναι στα μάτια του καλαμαριού! αυτό είναι που πιστσιλάει φιλάκια Φιλί
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #17
« στις: Μάρτιος 07, 2008, 20:25:28 μμ »
sgrav Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 171
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
εχουν δικιο τα κοριτσια να καθαρισεις καλα τα ματια τους και ενα αλλο μυστικο να μην σκανε ειναι το πολυ καλο πλυσιμο 2 και 3 φορες και τα σρταγγιζουμε καλα Φιλί Φιλί
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #18
« στις: Μάρτιος 08, 2008, 00:36:07 πμ »
YANNA Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 874
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ WWW
Σε βαθύ κατσαρολάκι, μπόλικο καυτό λάδι , τα αλευρώνεις τινάζεις το περιτό αλέυρι (σε ένα κομμάτι τούλι  είναι πολύ πρακτικό) και τηγανίζεις λίγα λίγα καλαμαράκια κάθε φορά και όχι πάνω απο 3 λεπτά γιατί μετά γίνονται σκληρά, μόνο να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #19
« στις: Μάρτιος 09, 2008, 11:07:53 πμ »
hellenitsa Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 31
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
σας ευχαριστώ πολύ όλες! θα δοκιμάσω τις τεχνικές σας και θα σας πω Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #20
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 12:53:14 μμ »
MB04 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 599
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ

έστω και κατοπιν εορτής που λένε, να σου πω τι έμαθα την Καθαρά Δευτέρα.
Μόλις κάψει το λάδι τραβάς στο πλάι την κατσαρόλα (δηλαδη να μην είναι στο ματι
που καίει) ρίχνεις τα καλαμαράκια - σκεπάζεις με το καπάκι και ξαναβάζεις στο μάτι, όταν θέλεις
να δεις εαν κοντεύουν ή θελεις να τα ανακατέψεις, ξανατραβάς την κατσαρόλα, όταν δε είναι
ετοιμα κάνεις πάλι το ίδιο για να τα βγάλεις.

το εχω εφαρμόσει μεχρι στιγμής 2-3 φορές και είχε απόλυτη επιτυχία, δεν πέταξε καθόλου λάδι.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #21
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 12:55:17 μμ »
al1975
Επισκέπτης
Και δεν μαλακώνουν Μαρία μου με τους υδρατμους της κατσαρόλας;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #22
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 12:56:49 μμ »
MB04 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 599
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ

ΟΧΙ, είναι τέλεια - τέλεια.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω