GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 20, 2024, 16:31:27 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Πίτες - Ψωμιά
| | | |-+  Πρόβλημα στο ζύμωμα ψωμιού
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πρόβλημα στο ζύμωμα ψωμιού  (Αναγνώστηκε 25559 φορές)
« στις: Δεκέμβριος 22, 2012, 14:31:08 μμ »
xrisafo Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2
Μέλος από: Δεκ, 2012

Προφίλ
Ζυμώνω και το ψωμί μου τρίβεται. Τι κάνω λάθος;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Δεκέμβριος 22, 2012, 20:40:37 μμ »
MARTZI Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 102
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
ποια ειναι τα υλικα που βαζεις καλή μου , γραψτα μας να σου πουμε τη γνωμη μας.  rose
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 12:53:09 μμ »
xrisafo Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2
Μέλος από: Δεκ, 2012

Προφίλ
Σ΄ ευχαριστώ  για  την  απάντηση.   
Αναφορικά  με  τα  υλικά ....
Βάζω μαγιά  2  κύβους  για   2 κιλά  αλεύρι ,  αλάτι  και    λάδι.     Αφού  λιώσω  τη  μαγιά  σε  χλιαρό  νερό  αρχίσω  το  ζύμωμα   για  μισή  ώρα.. Το  βάζω  σε  ζεστό  μέρος  και  φουσκώνουν  κι  ύστερα  τα  ψήνω  σε  200  βαθμούς..  Πολλές  φορές  βάζω  προζύμι  και  μαγιά  και  φουσκώνουν  καλύτερα.   ¨Ενώ  καλοψήνεται  το  ψωμί,  τρίβεται  όμως. Τι  κάνω  λάθος;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Δεκέμβριος 23, 2012, 21:15:48 μμ »
MARTZI Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 102
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
ΑΛΕΥΡΙ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ? ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΖΩ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ ΒΑΖΩ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ  ΞΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΜΩΝΩ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ . ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  rose ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ .
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω