Φαντάζομαι δεν σκοπεύεις να φτιάξεις καμιά περίπλοκη υπερπαραγωγή αλλά κάτι απλό, εύκολο και νόστιμο
της κατσαρόλα μιας και δεν έχετε φούρνο.
Αφού θέλεις να επικεντρωθείς στο κρέας θα σου πρότεινα να το μαγειρέψεις από βραδύς και την άλλη μέρα απλά να το ζεστάνεις.
Σου παραθέτω μερικές ιδέες για κρέας και αν μπορείς να βράσεις μόνο μακαρόνια ή ριζότο να τα συνοδεύσεις:
Μοσχάρι κοκκινιστό, χοιρινό αλα-κρεμ, μοσχάρι με αρακά, κουνέλι σαβόρε ή κοκκινιστό, κόκορα κρασάτο,
χοιρινό με πράσα, μοσχάρι με πατάτες γιαχνί.
Καλή επιτυχία