GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 05:22:21 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  μπεσαμελ
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: μπεσαμελ  (Αναγνώστηκε 34172 φορές)
« στις: Απρίλιος 05, 2013, 13:44:18 μμ »
emy Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 103
Μέλος από: Απρ, 2013

Προφίλ
κορίτσια γεια σας...πάντα κάνω ετοιμη μπεσμέλ  Ντροπήκ λέω να αρχίσω να κάνω σπιτική γιατί το παστίτσιο είναι αγαπημένο φαγητό  inloveθέλω όμως μια μπεσαμελ ονειρική ,δοκιμασμένη κ με επιφωνήματα θαυμασμού  upποια νοικοκυρούλα θα μου πει την καταπληκτικότερη μπεσαμέλα που θα μας παει κουνια μπελα   Μεγάλο χαμόγελοευχαριστώωωωωω!!!
Καταγράφηκε
Ζεις μονάχα μια φορά, αλλά αν το κάνεις σωστά, μια φορά είναι αρκετή.
 
Απάντηση #1
« στις: Απρίλιος 06, 2013, 21:30:26 μμ »
guzelina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010

Προφίλ
Καλησπερα,πηγαινε στην κατηγορια σαλτσες και εκει εχει 3-4 μπεσαμελ να διαλεξεις οποια σου ταιριαζει.Επισης μπορεις να πας και στην κατηγορια με τα ζυμαρικα να δεις το παστιτσιο και εκει δινουν μπεσαμελ.Προσωπικα πειδη μας αρεσει η μπεσαμελ να εχει παχος να μην ειναι σαν φλουδα βαζω συνηθως διπλασια δοση βεβαια χρησιμοποιω και βαθυ ταψι.Εχω δοκιμασει πολλους τροπους για να μην σβολιασει,σε εμενα καλυτερα λειτουργει να τα βαζω ολα μεσα εξαρχης και ανακατευω σε μετρια φωτια γινεται γρηγορα και δεν σβολιαζει ποτε.Αλλοι βεβαια πρωτα τσιγαριζουν το βουτυρο και το αλευρι κτλ Επισης εγω βαζω και τυρια μεσα μας αρεσει οπως σου ειπα λιγο αυπερπαραγωγη μιας που δεν το τρωμε και συνεχεια Χαμόγελο
Καταγράφηκε



Αν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
 
Απάντηση #2
« στις: Απρίλιος 06, 2013, 22:49:33 μμ »
emy Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 103
Μέλος από: Απρ, 2013

Προφίλ
guzelina σευχαριστώ θερμά rose
Καταγράφηκε
Ζεις μονάχα μια φορά, αλλά αν το κάνεις σωστά, μια φορά είναι αρκετή.
 
Απάντηση #3
« στις: Απρίλιος 07, 2013, 13:10:31 μμ »
TSIGKOS59 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.426
Μέλος από: Ιούν, 2010

Προφίλ
Παρόλο που απευθύνεσαι σε κορίτσια και νοικοκυρούλες το αντιπαρέρχομαι   Σφραγισμένα χείλη και σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τη συνταγή μου  Χαμόγελο

Είναι πανεύκολη και νοστιμότατη  Γλώσσα αν χρησιμοποιήσεις το οβάλ πυρέξ να φτιάξεις την αναλογία με 1λ. γάλα,
αν βάλεις το ταψί του φούρνου το τετράγωνο να φτιάξεις για 2λ. για να έχεις τουλάχιστον 2 εκ. κρέμα  up

καλή επιτυχία  Κλείσιμο ματιού

https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4666&Itemid=61
Καταγράφηκε
ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ
 
Απάντηση #4
« στις: Απρίλιος 07, 2013, 14:07:57 μμ »
emy Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 103
Μέλος από: Απρ, 2013

Προφίλ
Τζίγκο σευχαριστώ  rose χαχαχα..εχεις δίκιο για το νοικοκυρούλες(δε μου κοψε ότι υπάρχουν κ νοικοκυρούληδες sick)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 07, 2013, 14:10:19 μμ από emy » Καταγράφηκε
Ζεις μονάχα μια φορά, αλλά αν το κάνεις σωστά, μια φορά είναι αρκετή.
 
Απάντηση #5
« στις: Νοέμβριος 10, 2017, 09:13:18 πμ »
Ampari Αποσυνδεδεμένος
Νέο μέλος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 11
Μέλος από: Σεπ, 2015

Ampari.gr Προφίλ WWW
Εγώ φτιάχνω μπεσαμέλ με κορν φλαουρ και δε σβολιάζει ποτέ.
Για το παστίτσιο βάζω 5 κούπες γάλα και 5 κουταλιές κορν φλαουρ, από την αρχή όλα μαζί στην κατσαρόλα.
Φυσικά χρησιμοποιώ βιολογικό κορν φλάουρ: https://www.ampari.gr/shop/flour/ppg-62_corn_flour_300gr/
Στο τέλος ρίχνω μια κουταλιά βούτυρο και λίγο αλάτι.
Θέλει όμως πολύυυυ ανακάτεμα!  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
www.Ampari.gr - Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα από την Ήπειρο!
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω