GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 24, 2021, 18:52:33 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Το χοιρινό στις ψησταριές....
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Το χοιρινό στις ψησταριές....  (Αναγνώστηκε 10918 φορές)
« στις: Μάιος 13, 2013, 22:14:08 μμ »
hitech444 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1
Μέλος από: Μάι, 2013

Προφίλ
Καλησπέρα σε όλους,
Βλέποντας τον τελευταίο καιρό χοιρινό σουβλάκι/μπριζόλες κατεψυγμένο (εισαγωγής) σε μεγάλα super market σε εξευτελιστικές τιμές πήρα και δοκίμασα να ψήσω. Ψήθηκε γρήγορα και ήταν πολύ μαλακό. Λίγο άνοστο όμως...

Παράλληλα σκέφτομαι αν το δουλεύουν ψησταριές/εστιατόρια δεδομένης και της κρίσης που υπάρχει...
Εγω θα έλεγα ότι δουλεύουν φρέσκο κρέας αλλά κρατάω και μια μικρή επιφύλαξη (μήπως υπάρχει κανένα μυστικό που το κάνει να μοιάζει με φρέσκο...). Εσείς τι λέτε;;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Μάιος 14, 2013, 09:37:06 πμ »
KAPA63 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
κρατα παντα μια μεγαλη επιφυλαξη αλλα για νοστιμια βαλε μυρωδικα φρεσκα ( ριγανη πιπερι αλατι κ.λ.π.)
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω