Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 25, 2024, 09:20:51 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
Το χοιρινό στις ψησταριές....
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Το χοιρινό στις ψησταριές.... (Αναγνώστηκε 11323 φορές)
«
στις:
Μάιος 13, 2013, 22:14:08 μμ »
hitech444
Αρχάριο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1
Μέλος από: Μάι, 2013
Το χοιρινό στις ψησταριές....
Καλησπέρα σε όλους,
Βλέποντας τον τελευταίο καιρό χοιρινό σουβλάκι/μπριζόλες κατεψυγμένο (εισαγωγής) σε μεγάλα super market σε εξευτελιστικές τιμές πήρα και δοκίμασα να ψήσω. Ψήθηκε γρήγορα και ήταν πολύ μαλακό. Λίγο άνοστο όμως...
Παράλληλα σκέφτομαι αν το δουλεύουν ψησταριές/εστιατόρια δεδομένης και της κρίσης που υπάρχει...
Εγω θα έλεγα ότι δουλεύουν φρέσκο κρέας αλλά κρατάω και μια μικρή επιφύλαξη (μήπως υπάρχει κανένα μυστικό που το κάνει να μοιάζει με φρέσκο...). Εσείς τι λέτε;;
Καταγράφηκε
Απάντηση #1
«
στις:
Μάιος 14, 2013, 09:37:06 πμ »
KAPA63
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012
Απ: Το χοιρινό στις ψησταριές....
κρατα παντα μια μεγαλη επιφυλαξη αλλα για νοστιμια βαλε μυρωδικα φρεσκα ( ριγανη πιπερι αλατι κ.λ.π.)
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...