GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 17, 2024, 00:31:20 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Εμείς, το GreekMasa ...
| |-+  Αυτοπαρουσίαση
| | |-+  gmelachrinos
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: gmelachrinos  (Αναγνώστηκε 11677 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Φεβρουάριος 21, 2008, 21:08:33 μμ »
sgr Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
 Σαρκασμός
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #16
« στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 12:59:58 μμ »
MB04 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 599
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ

Γκίκα, καλώς ήρθες,

είδες που τελικά έγραψες συνταγή στο greekmasa;

είσαι απίθανος !!!  μιλάμε για πολύ χιούμορ !!!! 
αυτό δε με τον gay μ'εκανε να γελάσω πολύ!!!

χα χα χα χα χα

please να σε βλέπουμε πιο συχνά!! wellcome!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #17
« στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 13:08:07 μμ »
ata Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.004
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Καλά σήμερα το είδα....πολύ γέλιο....κάτι λιγότερο "εξωτικό" σου βρίσκεται ? Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #18
« στις: Φεβρουάριος 22, 2008, 13:19:30 μμ »
Mary Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007

Προφίλ
Χαχαχαχα Γκίκα η συνταγή σου είναι όλα τα λεφτά. Τώρα θέλω να μου βρεις 2 συνταγούλες ακόμα.

Νύχια Ταύρου γλασαρισμένα με αυγά οξύριγχου
και
Σούπα από καναβούρι με ζουμί από βουβαλίσια κεφάλια.

 Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #19
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 20:59:22 μμ »
gmelachrinos Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Μηνύματα: 9
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μου απαντήσετε.
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά μετά από 10 ώρες την ημέρα μπροστά σε Η/Υ στο γραφείο,
τα Σ/Κ προσπαθώ να αγνοώ την ύπαρξη του στο σπίτι.
(Περνάω από δίπλα και κάνω πως δεν τον είδα... μιλάω για αυτόν σαν να μην είναι μπροστά, περνάω την ώρα μου με το Playstation για να ζηλεύει κτλ..)

Σας αφήνω γιατί πρέπει να ασχοληθώ με τις συνταγές που ανέβασε Φλώρα. (Υπόσχομαι να δείξω χαρακτήρα)


Γκίκας
 Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #20
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 21:03:44 μμ »
THEOHARIS Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
τ Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.392
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Επιτέλους μαζεύονται οι αντρες
Καλώς ηρθες στην παρέα μας
Καταγράφηκε
ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
 
Απάντηση #21
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 21:11:13 μμ »
gmelachrinos Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Μηνύματα: 9
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Επιτέλους μαζεύονται οι αντρες
Καλώς ηρθες στην παρέα μας

Ευχαριστώ.  Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #22
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 23:03:38 μμ »
THANOS Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Δ Ο Ξ Α ΚΑΙ Τ Ι Μ Η Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.647
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ WWW
Καλωσόρισες Γκίκα κι απο μένα. Εχουμε πολλά κοινά. Ασχετος με την μαγειρική αλλα καλός στην μασα. Η γυναίκα μου μπήκε πρώτη στο site για συνταγές αλλα κόλλησε και μαζί της κι εγώ. Να μπαίνεις στο chat να λέμε καμια κουβεντούλα (αργα τη νύχτα). Ειμαι κι εγώ ολη μερα στην δουλεια μπροστα σε Η/Υ κι εχω χρόνο να μπαίνω μονο αργα το βραδυ. Ενίσχυσε και το Male section. Ειναι καλό που αυξανόμαστε οι άντρες να λεμε και καμια κουβεντα ουσίας ή ψυχαγωγίας (αθλητικά, auto-moto κλπ) γιατι οι γυναίκες εχουν, στην κυριολεξια, καταλάβει το site λογω μαγειρικής. Αν και ο admin μας υποστηρίζει οσο μπορεί. Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΤΗΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ



Επισκεφθείτε το ιστολόγιο μας koukfamily.blogspot.com
 
Απάντηση #23
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 20:20:10 μμ »
sgrav Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 171
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
καλως μας ηρθες γκικα πολυ χαιρομαι που αυξανονται οι αντρες στην παρεα μας
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #24
« στις: Μάρτιος 01, 2008, 16:34:31 μμ »
YANNA Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 874
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ WWW
Γκίκα μου κάνει εντύπωση πώς εσύ ένας μάγειρας με τέτοιες ικανότητες βάζεις δάφνη σ΄αυτό το πιάτο. Καταστρέφεται το απαλό άρωμα και η γεύση του ρινόκερου, γι΄αυτό θα βάζεις ΜΟΝΟ κινέζικα αγριόσυκα. Θα γλυτώσεις και το ψάξιμο της δάφνης Έκπληξη Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #25
« στις: Μάρτιος 02, 2008, 12:32:56 μμ »
gmelachrinos Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Μηνύματα: 9
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Γκίκα μου κάνει εντύπωση πώς εσύ ένας μάγειρας με τέτοιες ικανότητες βάζεις δάφνη σ΄αυτό το πιάτο. Καταστρέφεται το απαλό άρωμα και η γεύση του ρινόκερου, γι΄αυτό θα βάζεις ΜΟΝΟ κινέζικα αγριόσυκα. Θα γλυτώσεις και το ψάξιμο της δάφνης Έκπληξη Στριφογύρισμα ματιών

Καλημέρα ΥΑΝΝΑ, (πάντα περίμενα τη στιγμή που θα με διάβαζε και η Αγγελοπούλου Δασκαλάκη)

Την δάφνη την βάζουμε για δύο λόγους:

1) Για να εξ-ελληνίσουμε το πιάτο.
Πρέπει να προβάλουμε σε κάθε μία συνταγή τις ελληνικές γεύσεις.
Γράφει ο Γάλλος σεφ ροκφόρ, βάλε φέτα.
Δεν έχει "μούχλα" η φέτα ;
Παρακολούθα τον Ευαγγελάτο για να ξέρεις που έχει μουχλιασμένα προϊόντα. Δες τα δελτία της Νομαρχίας Πειραιώς... (μα είναι τόσο απλό)

2) Για να κάνουμε ωραία διακόσμιση στο πιάτο.
Φαντάσου τα φύλλα στην άκρη του πιάτου...
Ακόμη καλύτερα κάνε αυτό που κάνουν τα ακριβά εστιατόρια.
Πάρε τεράστια πιάτα, τετράγωνα, τρίγωνα, ρόμβους οτιδήποτε εκτός από φυσιολογικά στρογγυλά πιάτα.
Μούρλανέ τα στα φύλλα και διακοσμητικά φύλλα χωρίς να βάζεις φαγητό.

Παράλο αυτά εκτιμώ την συμβουλη σου και θα την ακολουθήσω.
Τον Ιούλιο που θα πάω για κυνήγι θα κάνω και ένα πιάτο χωρίς δάφνη προς τιμή σου.

(Τώρα πρέπει να δω το θεματάκι με την μύνηση από την WWF, τον οικολογικό ΣΚΑΙ που με επικύρηξε,  κτλ)


Γκίκας
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #26
« στις: Μάρτιος 02, 2008, 19:13:11 μμ »
YANNA Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 874
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ WWW
Τελικά Γκίκα ισχύει αυτό που λένε, όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ στο τέλος γίνεται. Ετσι λοιπόν ήρθε η στιγμή να σε διαβάσω, αλλά  σε παρακαλώ να μείνει μεταξύ μας δεν θέλω να μάθει ο Θόδωρος ότι ασχολούμαι  ΚΑΙ με τη μαγειρική. Σκέψου κιόλας μήπως θα έπρεπε να δώσεις  πρός τιμήν μου , και το όνομά μου σ΄αυτό το εξαιρετικό πιάτο!

YANNA (η γνωστή)
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω