Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 29, 2024, 16:18:09 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο! (Αναγνώστηκε 12720 φορές)
«
στις:
Ιούλιος 21, 2013, 17:02:04 μμ »
zoran
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011
το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Φτιάχνω μια συνταγή, κοτόπουλο με κόκκινη σάλτσα και κρεμμυδάκια (σα στοιφάδο είναι) τα οποία σε κάποια φάση τα σβήνω με κόκκινο ξηρό κρασί. Το κοτόπουλο μου γίνεται κατακόκκινο, φαίνεται να μοιάζει με μοσχάρι, μόνο όταν το κόβεις μέσα φαίνεται άσπρο! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως δεν το ροδίζω αρκετά όταν το σοτάρω με το κρεμύδι;
Καταγράφηκε
Απάντηση #1
«
στις:
Ιούλιος 21, 2013, 22:14:09 μμ »
KAPA63
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012
Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Γινεται κοκκινο γιατι το κρασι δινει τη γευση του αλλα και το χρωμα του και σε συνδιασμο με τη ντοματα σου δινει το αποτελεσμα. Τη συνταγη θα την ηθελα μπορεις αν θελεις να μου τη στειλεις
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
Απάντηση #2
«
στις:
Ιούλιος 21, 2013, 22:39:26 μμ »
zoran
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011
Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
αν είναι καλά σωταρισμένο το κοτόπουλο κ ροδισμένο κοκκινίζει λιγότερο;
Καταγράφηκε
Απάντηση #3
«
στις:
Ιούλιος 23, 2013, 12:18:03 μμ »
KAPA63
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012
Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Οχι δεν παιζει ρολο το σωταρισμα αν ειναι λιγο η πολυ απλα ριξε λιγοτερη ντοματα
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
Απάντηση #4
«
στις:
Ιούλιος 23, 2013, 13:26:17 μμ »
TSIGKOS59
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.426
Μέλος από: Ιούν, 2010
Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Για δοκίμασε με άσπρο κρασί ....
Καταγράφηκε
ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ
Απάντηση #5
«
στις:
Ιούλιος 23, 2013, 16:49:17 μμ »
voula
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Το κρασί που χρησιμοποιείς έχει χρώμα. Επίσης ένα κατακόκκινο κρασί μαυροδάφνη ας πούμε το κάνει κόκκινο το κοτόπουλο. Δοκίμασε ένα ροζέ κρασί και θα δεις πως δεν θα είναι κατακόκκινο το κρέας σου αν πρόκειται για κοκκινιστά ή ένα λευκό αν πρόκειται να το κάνεις με λευκή σάλτσα.
Καταγράφηκε
Απάντηση #6
«
στις:
Ιούλιος 23, 2013, 22:16:41 μμ »
zoran
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011
Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Ροζέ ε; Δεν τόχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά! Ααα και να σημειώσω, δεν έχει καθόλου ντομάτα το συγκεκριμένο φαγητό.
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...