GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 18, 2021, 16:36:43 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!  (Αναγνώστηκε 11748 φορές)
« στις: Ιούλιος 21, 2013, 17:02:04 μμ »
zoran Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011

Προφίλ
Φτιάχνω μια συνταγή, κοτόπουλο με κόκκινη σάλτσα και κρεμμυδάκια (σα στοιφάδο είναι) τα οποία σε κάποια φάση τα σβήνω με κόκκινο ξηρό κρασί. Το κοτόπουλο μου γίνεται κατακόκκινο, φαίνεται να μοιάζει με μοσχάρι, μόνο όταν το κόβεις μέσα φαίνεται άσπρο! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως δεν το ροδίζω αρκετά όταν το σοτάρω με το κρεμύδι;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Ιούλιος 21, 2013, 22:14:09 μμ »
KAPA63 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
 Χαμόγελο ΧαμόγελοΓινεται κοκκινο γιατι το κρασι δινει τη γευση του αλλα και το χρωμα του και σε συνδιασμο με τη ντοματα σου δινει το αποτελεσμα. Τη συνταγη θα την ηθελα  μπορεις αν θελεις να μου τη στειλεις
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
 
Απάντηση #2
« στις: Ιούλιος 21, 2013, 22:39:26 μμ »
zoran Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011

Προφίλ
αν είναι καλά σωταρισμένο το κοτόπουλο κ ροδισμένο κοκκινίζει λιγότερο;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Ιούλιος 23, 2013, 12:18:03 μμ »
KAPA63 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
 Χαμόγελο ΧαμόγελοΟχι δεν παιζει ρολο το σωταρισμα αν ειναι λιγο η πολυ απλα ριξε λιγοτερη ντοματα
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
 
Απάντηση #4
« στις: Ιούλιος 23, 2013, 13:26:17 μμ »
TSIGKOS59 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.426
Μέλος από: Ιούν, 2010

Προφίλ
Για δοκίμασε με άσπρο κρασί ....  Σαρκασμός
Καταγράφηκε
ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ
 
Απάντηση #5
« στις: Ιούλιος 23, 2013, 16:49:17 μμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Το κρασί που χρησιμοποιείς έχει χρώμα. Επίσης  ένα κατακόκκινο κρασί μαυροδάφνη ας πούμε το κάνει κόκκινο το κοτόπουλο. Δοκίμασε ένα ροζέ κρασί και θα δεις πως δεν θα είναι κατακόκκινο το κρέας σου αν πρόκειται για κοκκινιστά ή  ένα λευκό αν πρόκειται να το κάνεις με λευκή σάλτσα.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #6
« στις: Ιούλιος 23, 2013, 22:16:41 μμ »
zoran Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011

Προφίλ
Ροζέ ε; Δεν τόχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά! Ααα και να σημειώσω, δεν έχει καθόλου ντομάτα το συγκεκριμένο φαγητό.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω