GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 18, 2021, 17:44:53 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Αγωρά BBQ Με αέριο ή με λάβα.
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αγωρά BBQ Με αέριο ή με λάβα.  (Αναγνώστηκε 12890 φορές)
« στις: Αύγουστος 03, 2013, 09:26:01 πμ »
konor65 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1
Μέλος από: Αύγ, 2013

Προφίλ
Καλημέρα σας.Είμαι καινούργιος στην παρέα και θέλω να ρωτήσω κάτι .Το BBQ με πέτρα λάβας ή με αέριο.Υπάρχει θέμα τέτιο στο Forum Αλα δέν το διευκρηνίζει αν έχει κανείς εμπιρία ας μου πεί.Για αυτές με το αέριο και την λαμαρίνα απο πάνω.
Ευχαριστώ.  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Αύγουστος 03, 2013, 11:11:28 πμ »
TSIGKOS59 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.426
Μέλος από: Ιούν, 2010

Προφίλ
Ψησταριά με υγραέριο την αποφεύγω   stop  οπωσδήποτε αφήνει κατάλοιπα και καυσαέρια από την καύση ιδικά όταν η καύση είναι ατελής και μυρίζει το υγραέριο  Κλείσιμο ματιού
και όλα αυτά πάνε στο κρέας    το καλύτερο είναι η παραδοσιακή ψησταριά με κάρβουνα, να ανάψουν καλά, να 'κάτσει' η φλόγα και μετά να ψήσουμε...
Εξάλλου, 1-2 φορές το μήνα είναι αρκετό να ψήνουμε στην ψησταριά, άρα αξίζει τον κόπο, γιατί με την ευκολία που προσφέρει η ψησταριά υγραερίου,
θα καταντήσει να τρώμε 2-3 φορές τη βδομάδα μπριζόλες , και αυτό δεν είναι σωστό  stop

Προσωπική μου γνώμη  Κλείσιμο ματιού

Υ.Γ. αυτή με τη λάβα δεν ξέρω πως δουλεύει, με ρεύμα ή με υγραέριο  Απορία
Καταγράφηκε
ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ
 
Απάντηση #2
« στις: Αύγουστος 04, 2013, 10:20:24 πμ »
KAPA63 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
 Χαμόγελο ΧαμόγελοΨηφιζω καρβουνο για ολα οσα ανεφεραι ο tsiko559
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω