GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 17, 2024, 01:12:16 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Γλυκά
| | | |-+  Κατι το διαφορετικο με τον Καφε μας Hambospecials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κατι το διαφορετικο με τον Καφε μας Hambospecials  (Αναγνώστηκε 17786 φορές)
« στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 22:24:37 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
1 βιταμ
400 gr ρυζαλευρο
150 γρ κρασι κοκκινο ξερο.
200 gr ζαχαρη
1 κουταλια της σουπας μπεικιν

2 κουταλιες νες καφε +4 ζαχαρη(μετα το ψησιμο)
400 γρ κουβερτουρα

 1Βραση
 τη ζαχαρη με το κρασι και μολις παγωσει ανακατευουμε τα υλικα μας
ψησιμο στους 180 για 50 λεπτα

Οταν λοιπον γινει αυτο το κεικ θα μπορουσαμε να το πουμε κτυπαμε τον καφε με τη ζαχαρη σε 100 ml νερο
με ενα μοτερακι για κανουμε καλο αφρο και τοτε το ζυμωνουμε με το κεικ μας.(ναι το χαλαμε ζυμωνοντας το)
Κανουμε μικρα μπαλακια σαν τα κεφτεδακια τα αφηνουμε κανα 2 ωρο και μετα αφου εχουμε λιωσει την σοκολατα
σε μπενμαρι τα περναμε ενα ενα για επικαλυψη και τα βαζουμε σε μια λαδοκολλα για 2 ωρες στο ψυγειο.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 12, 2013, 23:43:54 μμ από ArXoS » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω