GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 20, 2024, 16:51:28 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας)
| |-+  Χιούμορ και διασκέδαση
| | |-+  Παιχνίδια
| | | |-+  Κάνετε για chef ??
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 2 3 4 ... 13 » Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κάνετε για chef ??  (Αναγνώστηκε 133530 φορές)
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 02:19:00 πμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
Νέο παιχνιδάκι  Μεγάλο χαμόγελο

Βάζω την πρώτη ερώτηση ... Αυτός που θα απαντήσει, βάζει ερώτηση για τον επόμενο  Σαρκασμός


Πως δοκιμάζουμε αν είναι φρέσκα τα αυγά (χωρίς φυσικά να τα σπάσουμε) ??
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Απάντηση #1
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 08:05:45 πμ »
THEOHARIS Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
τ Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.392
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
ευκολο !! βαθμος δυσκολίας 2
τα βαζουμε σε ελαφρυ αλατονερο

πως συντηρούμε αμπελοφυλα  ?
Καταγράφηκε
ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
 
Απάντηση #2
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 09:21:33 πμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
τα βραζουμε και τα βαζουμε στην καταψυξη ε Απορία Απορία Απορία Απορία
ετσι θα πω εγω   Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός

λοιπον πως καταλαβαινουμε οταν ειναι ετοιμα τα μακαρονια
(δεν ξερω να μαγειρευω μην με γελαται χαχα  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο)
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 09:34:03 πμ »
Flora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
τα κολλάμε στον τοίχο Γλώσσα Γλώσσα......ή απλά τα δοκιμάζουμε  Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού

Πως ξεχωρίζουμε τα φρέσκα ψάρια?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 09:35:23 πμ »
melina Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 219
Μέλος από: Δεκ, 2007

Προφίλ
από το βολβό του ματιού

λοιπόν πως διατηρούμε φρέσκο το ψωμί?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #5
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 09:43:14 πμ »
MANOLIA Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 101
Μέλος από: Νοέ, 2007

Προφίλ
το βάζουμε στην κατάψυξη
τι είναι το χρυσό σιρόπι
Καταγράφηκε
Αύριο αρχίζει μια καινούρια μέρα
 
Απάντηση #6
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 10:25:00 πμ »
Mary Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007

Προφίλ
Νομίζω ότι είναι το σιρόπι καλαμποκιού

Πως γεμίζουμε εύκολα τα κανελόνια?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #7
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 10:28:24 πμ »
MANOLIA Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 101
Μέλος από: Νοέ, 2007

Προφίλ
Νομίζω ότι είναι το σιρόπι καλαμποκιού

Πως γεμίζουμε εύκολα τα κανελόνια?
Το χρυσό σιρόπι είναι ένα υποπροιόν της ραφιναρισμένης ζάχαρης .Μπορεί να αντικατασταθεί απο σιρόπι σφεντάμιού ή μέλι
 Εγώ τα κανελόνια τα γεμίζω πατώντας τα  άψητα μέσα στο μείγμα του κιμά και γεμίζουν τέλεια......

τί είναι  η εσάνς
Καταγράφηκε
Αύριο αρχίζει μια καινούρια μέρα
 
Απάντηση #8
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 13:49:09 μμ »
crystal Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 34
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
 Έκπληξη
νομιζω ειναι το αρωμα,η γευση που ριχνουμε για να παρει ενα γλυκο..

σε ποια φαγητα βαζουμε ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ;;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #9
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 14:35:51 μμ »
MANOLIA Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 101
Μέλος από: Νοέ, 2007

Προφίλ
(Εσανς= υποπροιον αποσταξης φυτών)

Εστραγκόν Αλλιώς δρακόντιο  Αρωματικό χόρτο από τη Σιβηρία. Είναι πιο γνωστό ως μυρωδικό μέσα σε ξύδι.
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε ψάρια και αρνί, μόνο που έχει μια ιδιαίτερα έντονη γέυση και πρέπει να προσέξουμε να μη βάλουμε πολύ.

τι είναι  (Ζουλιεν)
 

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 25, 2008, 14:48:53 μμ από MANOLIA » Καταγράφηκε
Αύριο αρχίζει μια καινούρια μέρα
 
Απάντηση #10
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 14:41:08 μμ »
aalexandrop Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 357
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Σε φαγητά, όπως λιπαρά ψάρια και αρνί, αρκεί να προσέξουμε να μήν βάλουμε πολύ, γιατί έχει μια ιδιαίτερα έντονη γεύση.
Τί είναι το έγκνογκ;  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Η αγάπη είναι κάτι ιδανικό, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό ποτέ δεν μένει ατιμώρητη.
 
Απάντηση #11
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 14:47:52 μμ »
MANOLIA Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 101
Μέλος από: Νοέ, 2007

Προφίλ
ποτό που εχει μέσα γάλα και αυγό
Εχω και συνταγή και είναι και πολύ ωραίο και ελαφρύ ποτό
 για το ζουλιεν καμια απαντηση;
Καταγράφηκε
Αύριο αρχίζει μια καινούρια μέρα
 
Απάντηση #12
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 14:50:49 μμ »
ata Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.004
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Νομίζω ότι είναι τρόπος κοπής λαχανικών σε μπαστουνάκια....(γαλλιστί).

Πως μαγειρεύουμε ψάρια σαβόρο ?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #13
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 15:01:38 μμ »
MANOLIA Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 101
Μέλος από: Νοέ, 2007

Προφίλ
στο λάδι που τηγανίσαμε τα ψάρια  φτιάχνουμε τη σάλτσα  με μυρωδικά και αλεύρι
για να πήξει η σάλτσα
 
τι είναι το ραβέντι και που χρησιμοποιητε!!!!!!!!
Καταγράφηκε
Αύριο αρχίζει μια καινούρια μέρα
 
Απάντηση #14
« στις: Φεβρουάριος 25, 2008, 15:15:45 μμ »
ata Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.004
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Μανόλια πιστεύω ότι σημαίνει την προσθήκη δεντρολίβανου στο λάδι που τηγανίσαμε τα ψάρια..
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 2 3 4 ... 13 » Πάνω