Είναι η καλύτερη σάλτσα για bbq που έχω δοκιμάσει ως τώρα

Με την άδεια της αγαπητής GINA έκανα την δική μου παραλλαγή

τη σβήνω με λευκό κρασί και προσθέτω και λίγο νερό για να βράσει λίγο και να φθουρίσει... συν λίγη ρίγανη και πιπέρι

Σου τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα, πάει με όλα της ψησταριάς και του φούρνου, μπριζόλες, παϊδάκια, κοτόπουλο, μπιφτέκια κλπ-κλπ ...
το καβουρδισμένο αλεύρι το έχω έτοιμο σε ένα βάζο και χρησιμοποιώ μια κ.σ. για χρώμα
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5622&Itemid=49