Καλησπερα και καλη χρονια...
Εχω προσπαθησει απειρες φορες να φτιαξω μανιταρια αλα κρεμ και ΠΟΤΕ δεν τα εχω καταφερει. Εχω προσπαθησει απειρες συνταγες αλλα ας δουμε τι εκανα σημερα.
Πηρα και εκοψα πλευρωτους, σε αντικολητικο τηγανι εβαλα λιγο ελαιολαδο και οταν εκαψε εβαλα τα πλευρωτους μεσα μαζι με λιγο σκορδο σε σκονη. Αφου σοταριστικαν καλα, εσβησα με λιγο λευκο κρασι. Οταν ηπιε ολο το κρασι, εριξα την κρεμα γαλακτος. Αφου επηξε η κρεμα αρχισε το κατεβασα απο τη φωτια και αρχισε να σκουραινει μεχρι να γινει το σιχαμα στην φωτο.
Αλλη μια φορα που ειχα δοκιμασει με μανιταρια κονσερβα, ειχε βγει μια χαρα και μεχρι να σερβιρω ειχε γινει παλι οπως της φωτογραφιας.
Τι κανω λαθος ρε γαμωτο?
