Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 29, 2024, 03:22:34 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
ξεπέτσιασμα χταποδιού
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: ξεπέτσιασμα χταποδιού (Αναγνώστηκε 12343 φορές)
«
στις:
Αύγουστος 27, 2014, 01:09:38 πμ »
zoran
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011
ξεπέτσιασμα χταποδιού
Θέλω να κάνω κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι αλλά δεν ξέρω πως το χταπόδι μπορώ να το ξεπετσιάσω εύκολα! Ξέρω πως το βράζει κανείς και μετά με ένα μαχαίρι το ξεπετσιάζεις/γδέρνεις. Μπας και υπάρχει κανένας πιό σύντομος τρόπος;
Καταγράφηκε
Απάντηση #1
«
στις:
Σεπτέμβριος 02, 2014, 21:18:50 μμ »
ArXoS
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ξεπέτσιασμα χταποδιού
Μετά το βράσιμο, μόνο την κουκούλα μπορείς να προσπαθήσεις. Τα πλοκάμια δεν έχει κανένα νόημα να τα ξεπετσιάζεις
Προσωπικά, δεν τα ξεπετσιάζω, ίσως μόνο κάποιες μεγάλες σουπιές όταν είναι νοπές.
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Απάντηση #2
«
στις:
Σεπτέμβριος 04, 2014, 22:04:04 μμ »
zoran
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011
Απ: ξεπέτσιασμα χταποδιού
Τότε να το ρωτήσω αλλιώς. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε η πέτσα να μην γίνεται ζελές κατά το μαγείρεμα;
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...