GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 20, 2024, 06:46:44 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  ξεπέτσιασμα χταποδιού
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ξεπέτσιασμα χταποδιού  (Αναγνώστηκε 12361 φορές)
« στις: Αύγουστος 27, 2014, 01:09:38 πμ »
zoran Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011

Προφίλ
Θέλω να κάνω κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι αλλά δεν ξέρω πως το χταπόδι μπορώ να το ξεπετσιάσω εύκολα! Ξέρω πως το βράζει κανείς και μετά με ένα μαχαίρι το ξεπετσιάζεις/γδέρνεις. Μπας και υπάρχει κανένας πιό σύντομος τρόπος;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2014, 21:18:50 μμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
Μετά το βράσιμο, μόνο την κουκούλα μπορείς να προσπαθήσεις. Τα πλοκάμια δεν έχει κανένα νόημα να τα ξεπετσιάζεις
Προσωπικά, δεν τα ξεπετσιάζω, ίσως μόνο κάποιες μεγάλες σουπιές όταν είναι νοπές.
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Απάντηση #2
« στις: Σεπτέμβριος 04, 2014, 22:04:04 μμ »
zoran Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 46
Μέλος από: Οκτ, 2011

Προφίλ
Τότε να το ρωτήσω αλλιώς. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε η πέτσα να μην γίνεται ζελές κατά το μαγείρεμα;
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω