Συνταγή για φανταστικό παπρικάσιΥλικά2 κιλά χοιρινή σπάλα
1 πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας
μπούκοβο1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
5 κουταλιές της σούπας κόκκινη γλυκιά πάπρικα
4 μεγάλα κρεμμύδια
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο σκόρδο
3 ξερά
φύλλα δάφνης1 ποτήρι
κόκκινο κρασί5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγο αλάτι
ΕκτέλεσηΣοτάρουμε στην κατσαρόλα στο λάδι το κρέας μέχρι να ασπρίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, δάφνη, κόκκινο γλυκό πιπέρι, μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο,ζάχαρη, μπούκοβο και στο τέλος το σκόρδο.
To αφήνουμε να βράσει μια ώρα περίπου χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.
Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά, να πάρει μια βράση.
Προσθέτουμε τέλος την ψιλοκομμένη πιπεριά και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.