Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 28, 2024, 14:25:18 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Πίτες - Ψωμιά
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΕΠΕΚΙ
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΕΠΕΚΙ (Αναγνώστηκε 2224 φορές)
«
στις:
Νοέμβριος 08, 2017, 11:25:35 πμ »
Ampari
Νέο μέλος
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 11
Μέλος από: Σεπ, 2015
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΕΠΕΚΙ
Πολύ νόστιμη και πολύ έυκολη πίτα!
Υλικά:
200 γρ. αλεύρι μαλακό
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
2 αυγά
2 κεσεδάκια γιαούρτι πλήρες (10% λιπαρά)
1/4 (μετράμε με τον κεσέ γιαουρτιού) ελαιόλαδο
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά)
300 γρ. φέτα σε τρίμματα ή τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
Σε μία μπασίνα (μπολ μεγάλο) ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και την πάπρικα.
Τα ανακατεύουμε με το σύρμα να ενωθούν και προσθέτουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε.
Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το κουτάλι ή με το χέρι.
Σε λαδωμένο και πασπαλισμένο με αλεύρι ταψί αδειάζουμε το πεπέκι και το στρώνουμε την επιφάνεια με κουτάλι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αντιστάσεις στους 180οC, πάνω και κάτω στην τελευταία σχάρα, γύρω στα 45΄, ώσπου να ροδίσει καλά.
Καταγράφηκε
www.Ampari.gr
- Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα από την Ήπειρο!
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...