Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 20, 2024, 12:05:04 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Γλυκά
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ? (Αναγνώστηκε 2719 φορές)
«
στις:
Ιούλιος 18, 2007, 08:33:14 πμ »
LITSA5
Επισκέπτης
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Μήπως γνωρίζεται ,αν γινη πολυ πικτό το βύσσινο γλυκό αν μπορει να αραιωθεί με νερό,ξαναπαίρνοντας μια βράση?
Καταγράφηκε
Απάντηση #1
«
στις:
Ιούλιος 18, 2007, 10:56:46 πμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ναι λιτσα μου γινεται φτανει να προσθετεις το νερο σταδιακα με ενα κουταλι και να κουνας την κατσαρολα συνεχως.
κα ιενα τιπ της μαμας για να γινει το γλυκο βυσσινο παχουλο και στητο δηλαδη να μη ζαρωσει οταν σβηνουμε τη φωτια κουναμε συνεχως την κατσαρολα μεχρι να κρυωσει το γλυκο.ετσι τα βυσσινα ρουφουν οσο περισσοτερο σιροπι γινεται και δεν ζαρωνουν.
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #2
«
στις:
Ιούλιος 18, 2007, 14:19:54 μμ »
LITSA5
Επισκέπτης
Απ: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ευχαριστω μαργαριτα μου,θα το δοκιμάσω
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...