GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 20, 2024, 12:05:04 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Γλυκά
| | | |-+  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?  (Αναγνώστηκε 2719 φορές)
« στις: Ιούλιος 18, 2007, 08:33:14 πμ »
LITSA5
Επισκέπτης
Μήπως γνωρίζεται ,αν γινη πολυ πικτό το βύσσινο γλυκό αν μπορει να αραιωθεί με νερό,ξαναπαίρνοντας μια βράση?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Ιούλιος 18, 2007, 10:56:46 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
ναι λιτσα μου γινεται φτανει να προσθετεις το νερο σταδιακα με ενα κουταλι και να κουνας την κατσαρολα συνεχως.
κα ιενα τιπ της μαμας για να γινει το γλυκο βυσσινο παχουλο και στητο δηλαδη να μη ζαρωσει οταν σβηνουμε τη φωτια κουναμε συνεχως την κατσαρολα μεχρι να κρυωσει το γλυκο.ετσι τα βυσσινα ρουφουν οσο περισσοτερο σιροπι γινεται και δεν ζαρωνουν.
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #2
« στις: Ιούλιος 18, 2007, 14:19:54 μμ »
LITSA5
Επισκέπτης
ευχαριστω μαργαριτα μου,θα το δοκιμάσω Φιλί
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω