Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 29, 2024, 12:08:00 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Μεζέδες - Ορεκτικά
ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας (Αναγνώστηκε 35391 φορές)
«
στις:
Μάιος 16, 2008, 15:27:39 μμ »
azouza17
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 24
Μέλος από: Μάρ, 2008
ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω κρέπες στον φουρνο . Ειδικά σε πάρτυ ή σε τραπέζια που έκανα κατά καιρούς. Πάντα μα πάντα μου έβγεναν ή πολύ σκληρές ή μου έφευγε το μιγμα που έβαζα μέσα κατά το ψύσιμο. Δεν ξέρω τι λάθος έκανα και πάντα ακολουθούσα κατά γραμμα την συνταγη που έβρισκα. Μήπως έχετε καμία ιδέα ωστε να ξαναπροσπαθήσω και να ασχοληθώ ξανά γατι ειναι ωραια ιδέα για τραπέζι ή πάρτυ και όλοι μου λένε ότι ειναι έυκολο αλλα εγώ σας λέω άληθεια δεν τα καταφέρνω. ΦΙΛΑΚΙΑ
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2008, 15:29:20 μμ από azouza17
»
Καταγράφηκε
θελω να βγω απο το ψυχολογικο αδιεξοδο μα δεν θυμάμαι απο που μπήκα
Απάντηση #1
«
στις:
Μάιος 16, 2008, 18:27:00 μμ »
gogo
Επισκέπτης
Απ: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
για να μην σου ξεραίνονται να βάζεις αλουμινόχαρτο η φέτες ντομάτες on the top ,,όσο για htn γεμίσει που σου βγαίνει έξω προσπάθησε να υεν στεγνή κάπως η γεμίσει ,εάν η συνταγή λέει becamel να βάζεις λίγη και όχι πολύ.
ας πούμε μια γέννηση με cheddar και σπανάκι και 3 κουταλιές becamel δεν θα σου βγει έξω ,
Καταγράφηκε
Απάντηση #2
«
στις:
Μάιος 17, 2008, 22:19:17 μμ »
sgr
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Συνήθως εγώ τις κάνω με γέμιση μανιτάρια, ζαμπόν, τυρί και ελαφριά μπεσαμέλ ή σπανάκι-μπεσαμέλ και από πάνω τις περιχύνω με κρέμα γάλακτος ή το μοιράζω μισό κρέμα μισό με γάλα. Δεν μου ξεραίνονται ποτέ.
Ακόμα και τα κανελλόνια με κιμά που κάνω και έχω βάλει συνταγή, βάζω λίγη σάλτσα ντομάτας επάνω τους και λίγο γάλα εβαπορέ και πάλι δεν ξεραίνονται.
Μήπως τις ψήνεις υπερβολικά ή έχεις υψηλή θερμοκρασία ?
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2008, 09:46:10 πμ από sgr
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #3
«
στις:
Μάιος 17, 2008, 23:11:17 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
ακου τη sgr!! στο θεμα κρεπα ειναι ειδικη!!!!!!
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...