GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 12:56:04 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Μεζέδες - Ορεκτικά
| | | |-+  ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας  (Αναγνώστηκε 35413 φορές)
« στις: Μάιος 16, 2008, 15:27:39 μμ »
azouza17 Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 24
Μέλος από: Μάρ, 2008

Προφίλ
 Γλώσσα Στριφογύρισμα ματιών ΑναποφασιστικότηταΈχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω κρέπες στον φουρνο . Ειδικά σε πάρτυ ή σε τραπέζια που έκανα κατά καιρούς. Πάντα μα πάντα μου έβγεναν ή πολύ σκληρές ή μου έφευγε το μιγμα που έβαζα μέσα κατά το ψύσιμο. Δεν ξέρω τι λάθος έκανα και πάντα ακολουθούσα κατά γραμμα την συνταγη που έβρισκα. Μήπως έχετε καμία ιδέα ωστε να ξαναπροσπαθήσω και να ασχοληθώ ξανά γατι ειναι ωραια ιδέα για τραπέζι ή πάρτυ  και όλοι μου λένε ότι ειναι έυκολο  αλλα εγώ σας λέω άληθεια δεν τα καταφέρνω. ΦΙΛΑΚΙΑ Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Κλείσιμο ματιού<a href="" target="_blank"></a>
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2008, 15:29:20 μμ από azouza17 » Καταγράφηκε
θελω να βγω απο το ψυχολογικο αδιεξοδο μα δεν θυμάμαι απο που μπήκα
 
Απάντηση #1
« στις: Μάιος 16, 2008, 18:27:00 μμ »
gogo
Επισκέπτης
για να μην σου ξεραίνονται να βάζεις αλουμινόχαρτο η φέτες ντομάτες on the top ,,όσο για htn γεμίσει που σου βγαίνει έξω προσπάθησε να υεν στεγνή κάπως η γεμίσει ,εάν η συνταγή λέει becamel να βάζεις λίγη και όχι πολύ.
ας πούμε μια γέννηση με cheddar και σπανάκι και 3 κουταλιές becamel δεν θα σου βγει έξω ,
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Μάιος 17, 2008, 22:19:17 μμ »
sgr Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Συνήθως εγώ τις κάνω με γέμιση μανιτάρια, ζαμπόν, τυρί και ελαφριά μπεσαμέλ ή σπανάκι-μπεσαμέλ και από πάνω τις περιχύνω με κρέμα γάλακτος ή το μοιράζω μισό κρέμα μισό με γάλα. Δεν μου ξεραίνονται ποτέ.
Ακόμα και τα κανελλόνια με κιμά που κάνω και έχω βάλει συνταγή, βάζω λίγη σάλτσα ντομάτας επάνω τους και λίγο γάλα εβαπορέ και πάλι δεν ξεραίνονται.

Μήπως τις ψήνεις υπερβολικά ή έχεις υψηλή θερμοκρασία ?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2008, 09:46:10 πμ από sgr » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Μάιος 17, 2008, 23:11:17 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
ακου τη sgr!! στο θεμα κρεπα ειναι ειδικη!!!!!! Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω