GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 30, 2020, 00:33:18 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού  (Αναγνώστηκε 13576 φορές)
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2008, 13:45:28 μμ »
aalexandrop Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 357
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Για πέστε μου, ισχυρά δαιμόνια της μαγειρικής, πώς να μαγειρέψω το μαγιάτικο ( λιπαρό φιλέτο ψαριού);;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..  kissing
Καταγράφηκε
Η αγάπη είναι κάτι ιδανικό, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό ποτέ δεν μένει ατιμώρητη.
 
Απάντηση #1
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2008, 13:50:47 μμ »
Ranja Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.326
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ
Εγώ θα το έφτιαχνα όπως το σολωμό, με λίγο λαδολέμονο, αλατοπίπερο και άνηθο, στον φούρνο. Για να δούμε τι λένε και οι πιο έμπειρες όμως! Χαμόγελο
Καταγράφηκε
It's never too late to start all over again
 
Απάντηση #2
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2008, 15:15:43 μμ »
xanthibax Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.344
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Κατερίνα το μαγιάτικο είναι πολύ ωραίο ψημένο στη σχάρα όπως επίσης και πλακί στο φούρνο με κρεμμύδια και ροδέλες φρέσκιας ντομάτας.
Επίσης το κεφάλι από το μαγιάτικο κάνει πολύ ωραία σούπα.
Καταγράφηκε
  Ανάβω στίχους να ξορκίσω το κακό που πλάκωσε τη χώρα!!!
 
Απάντηση #3
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2008, 15:25:52 μμ »
al1975
Επισκέπτης
Θα σου ελεγα και εγω το ίδιο να το κανεις δλδ σούπα ή στη σχάρα ή στο γκρίλ ή πλακι ή σκορδάτο στο φουρνο, ψημένο στο χαρτί με λαχανικά, στην κατσαρόλα με μπάμιες.
Αλλο ένα φαί που μπορεις να κανεις είναι να κόψεις πατάτες κυδωνάτες, καρότα σε ροδέλες λοξές, κρεμμύδι, σελινο.
Σωτάρεις σε πλατιά χαμηλή κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι το κρεμμύδι, ρίχνεις το σελινο και τα υπόλοιπα λαχανικά.
Ρίχνεις νεράκι και αφου μισογίνουν βαζεις το ψάρι απο πάνω με λίγο λεμονάκι, αλατοπιπερώνει συμπληρώνει με κρασί ή νερο κλείνεις την κατσαρόλα και αφήνεις να γινει το φαγητό και το σερβίρεις με εξτρά λαδάκι.Είναι νόστιμο και πανεύκολο εγω κανω πολλά ψάρια έτσι.
Για πιο λαιτ φαί μπορέις να το κανεις αχνιστό στο τηγάνι.Θα παρεις ενα μεγάλο τηγανι, θα βαλεις μέσα λίγο νερό,σκόρδο, λιγη δάφνη  και το ψάρι αλατισμένο, μόλις παρει να γίνεται το τουμπαρεις με προσοχή να γίνει και απο την άλλη και μολις ειναι ετοιμο ρίχνεις λαδι λεμόνι , ρίγανη και πιπέρι και το αφήνεις στο τηγάνι μεχρι να σερβίρεις.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Σεπτέμβριος 22, 2008, 15:46:07 μμ »
IRINI
Επισκέπτης
Κατά τη γνώμη μου ψητό ειναι σουπερ. Πάντως και πλακί που το εχω δοκιμασει είναι πολύ καλο... ΄
Επίσης κατι που θα ήθελα να πω σε σχεση με το ψάρι φέτα είναι οτι το μυλοκόπι είναι παααααρα πολύ καλοοοοοοο. Δοκιμάστε το όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει...
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω