Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 25, 2024, 14:56:42 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Αναζήτηση Συνταγής
Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού (Αναγνώστηκε 14716 φορές)
«
στις:
Σεπτέμβριος 22, 2008, 13:45:28 μμ »
aalexandrop
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 357
Μέλος από: Ιαν, 2008
Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
Για πέστε μου, ισχυρά δαιμόνια της μαγειρικής, πώς να μαγειρέψω το μαγιάτικο ( λιπαρό φιλέτο ψαριού);;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καταγράφηκε
Η αγάπη είναι κάτι ιδανικό, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό ποτέ δεν μένει ατιμώρητη.
Απάντηση #1
«
στις:
Σεπτέμβριος 22, 2008, 13:50:47 μμ »
Ranja
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.326
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
Εγώ θα το έφτιαχνα όπως το σολωμό, με λίγο λαδολέμονο, αλατοπίπερο και άνηθο, στον φούρνο. Για να δούμε τι λένε και οι πιο έμπειρες όμως!
Καταγράφηκε
It's never too late to start all over again
Απάντηση #2
«
στις:
Σεπτέμβριος 22, 2008, 15:15:43 μμ »
xanthibax
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.344
Μέλος από: Μάι, 2008
Απ: Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
Κατερίνα το μαγιάτικο είναι πολύ ωραίο ψημένο στη σχάρα όπως επίσης και πλακί στο φούρνο με κρεμμύδια και ροδέλες φρέσκιας ντομάτας.
Επίσης το κεφάλι από το μαγιάτικο κάνει πολύ ωραία σούπα.
Καταγράφηκε
Ανάβω στίχους να ξορκίσω το κακό που πλάκωσε τη χώρα!!!
Απάντηση #3
«
στις:
Σεπτέμβριος 22, 2008, 15:25:52 μμ »
al1975
Επισκέπτης
Απ: Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
Θα σου ελεγα και εγω το ίδιο να το κανεις δλδ σούπα ή στη σχάρα ή στο γκρίλ ή πλακι ή σκορδάτο στο φουρνο, ψημένο στο χαρτί με λαχανικά, στην κατσαρόλα με μπάμιες.
Αλλο ένα φαί που μπορεις να κανεις είναι να κόψεις πατάτες κυδωνάτες, καρότα σε ροδέλες λοξές, κρεμμύδι, σελινο.
Σωτάρεις σε πλατιά χαμηλή κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι το κρεμμύδι, ρίχνεις το σελινο και τα υπόλοιπα λαχανικά.
Ρίχνεις νεράκι και αφου μισογίνουν βαζεις το ψάρι απο πάνω με λίγο λεμονάκι, αλατοπιπερώνει συμπληρώνει με κρασί ή νερο κλείνεις την κατσαρόλα και αφήνεις να γινει το φαγητό και το σερβίρεις με εξτρά λαδάκι.Είναι νόστιμο και πανεύκολο εγω κανω πολλά ψάρια έτσι.
Για πιο λαιτ φαί μπορέις να το κανεις αχνιστό στο τηγάνι.Θα παρεις ενα μεγάλο τηγανι, θα βαλεις μέσα λίγο νερό,σκόρδο, λιγη δάφνη και το ψάρι αλατισμένο, μόλις παρει να γίνεται το τουμπαρεις με προσοχή να γίνει και απο την άλλη και μολις ειναι ετοιμο ρίχνεις λαδι λεμόνι , ρίγανη και πιπέρι και το αφήνεις στο τηγάνι μεχρι να σερβίρεις.
Καταγράφηκε
Απάντηση #4
«
στις:
Σεπτέμβριος 22, 2008, 15:46:07 μμ »
IRINI
Επισκέπτης
Απ: Μαγιάτικο- φιλέτο ψαριού
Κατά τη γνώμη μου ψητό ειναι σουπερ. Πάντως και πλακί που το εχω δοκιμασει είναι πολύ καλο... ΄
Επίσης κατι που θα ήθελα να πω σε σχεση με το ψάρι φέτα είναι οτι το μυλοκόπι είναι παααααρα πολύ καλοοοοοοο. Δοκιμάστε το όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει...
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...