GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 04:36:04 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας)
| |-+  Διάλειμμα για .. διαφημίσεις
| | |-+  Σεμιναρια Β.Δρισκας
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Σεμιναρια Β.Δρισκας  (Αναγνώστηκε 4685 φορές)
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2008, 20:15:33 μμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
Δηλώστε συμμετοχή για τα σεμινάρια Οκτωβρίου 2008
Α.  Σεμινάρια Club Gourmet:
Σπεύσατε να κλείσετε θέση για τα σεμινάρια του Οκτωβρίου καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Πέμπτη 6-8 το απόγευμα, στη φιλόξενη κουζίνα της εταιρείας UNILEVER-FOODSOLUTIONS στο Μαρούσι, Χειμάρρας 8.

Τα θέματα που θα διδάσκονται το μήνα Οκτώβριο είναι:

Φρέσκα Ζυμαρικά
Μπαχαρικά και Αρωματικά
Κινέζικη Κουζίνα
Finger Food
Κόστος σεμιναρίων Οκτωβρίου (για 4 δύωρα σεμινάρια) : 110 ευρώ. Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Τράπεζας Πειραιώς δικαιούνται έκπτωση 20%.

Δηλώστε τηλεφωνικά συμμετοχή για τα σεμινάρια: κ. Ρέα Λιάσκου, 210 9296344 από 10 πρωί- 4 απόγευμα και ενημερωθείτε για τους τρόπους και τόπους πληρωμής.

Η ενημέρωσή σας τόσο για τα σεμινάρια όσο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Club Gourmet θα γίνονται από το περιοδικό Gourmet, το ΕΨΙΛΟΝ και την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»

Β. Σεμινάρια στο Zed Club των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη

Ο Βαγγέλης Δρίσκας θα πραγματοποιήσει ένα κύκλο 3μηνων σεμιναρίων, ξεκινώντας τον Οκτώβριο, με το Zed Club των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Πληροφορίες κ. Φανή Κορωναίου, Δευτέρα-Παρασκευή στο τηλ. 210 6685866.

Ακολουθούν ενδεικτικά οι βασικές θεματικές του κύκλου των σεμιναρίων:

Ψωμί – Το σπιτικό ψωμί είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση που θα σας γίνει συνήθεια. Φτιάχνουμε μαζί ψωμί με προζύμι, μπριός, ψωμιά του κόσμου

Ιταλική κουζίνα – Γνωρίστε την κουζίνα με τα φρέσκα υλικά και τις αρωματικές γεύσεις. Μαγειρεύουμε ζυμαρικά, ριζότο και πολλά ορεκτικά.

Φρέσκα ζυμαρικά – Φτιάχνουμε φρέσκα ζυμαρικά σε διλαφορα σχήματα (λαζάνια, ραβιόλι, τορτελίνι, ταλλιατέλες) και μαγειρεύουμε παραδοσιακές ιταλικές συνταγές.

Κοτόπουλο –Ένα από τα πιο αγαπημένα κρέατα, μαγειρεύεται με εκατοντάδες τρόπους. Δοκιμάζουμε εύκολες και νόστιμες συνταγές από όλο τον κόσμο.

Πίτες – Μαθαίνουμε τις παραλλαγές στο χωριάτικο φύλλο, φτιάχνουμε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

Ψάρια – Μαθαίνουμε να φιλετάρουμε ψάρι, μαγειρεύουμε ψάρι στην λαδόκολα, με κρούστα αλατιού και στον ατμό.

Κιμάς – Φτιάχνουμε μπιφτέκια, μπέργκερς, κεμπάπ και τα συνοδευτικά τους αλλά και σάλτσα μπολονέζ για ζυμαρικά.

Σαλάτες – Σαλάτες εποχής με λαχανικά, όσπρια, κρέας, τυριά, διάφορα ντρέσσινγκς.

Ασιατικές κουζίνες – φτιάχνουμε σούσι από την Ιαπωνία, μαγειρεύουμε ταϋλανδέζικα πιάτα γεμάτα άρωμα και γεύση, κινέζικες συνταγές, μαθαίνουμε τα ιδιαίτερα υλικά.

Σούπες - Μαγειρεύουμε σούπες λαχανικών, βελουτέ, μινεστρόνε από την Ιταλία, αρωματική κοτόσουπα από την Ασία, κοτόσουπα με ένα πρωτότυπο αβγολέμονο.

Μπαχαρικά – Δίνουν άρωμα και ξεχωριστή γεύση σε κάθε πιάτο, αναβαθμίζουν τις καθημερινές μας γεύσεις. Φτιάχνουμε πιάτα με κρέας και ψάρι, μαρινάδες και σάλτσες.

Άσπρα και σοκολατένια γλυκά – Κρεμ μπρυλέ, μιλφέιγ, τάρτες, τσηζκέικ και η πιο εύκολη και νόστιμη τούρτα σοκολάτας.


« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 27, 2008, 20:25:08 μμ από giota » Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω