|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 14:40:22 μμ »
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 14:56:27 μμ »
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 15:03:42 μμ »
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 15:19:24 μμ »
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 15:24:51 μμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Ακολούθα τις πολύ ωραίες οδηγίες που δίνει η Ξανθή και βάλε την μουστάρδα σου σε αυτα τα βάζα που κλείνουν με την σούστα και το λάστιχο.Η μουστάρδα που παίρνω ειναι σε τέτοιο βαζάκι. Όταν κάνω πελτέδες και γενικά σάλτσες σπτικες ψυγείου απο πάνω βάζω μια καλή στρώση λάδι που την ανανεώνω μόλις βγάλο υλικό απο το βάζο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 15:31:42 μμ »
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 16:19:04 μμ »
|
|
Mary
VIP Member
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007
|
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 16:30:17 μμ »
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Οκτώβριος 07, 2008, 22:44:27 μμ »
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Οκτώβριος 08, 2008, 11:30:42 πμ »
|
|
|