Ranja & Rena σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Την απάντηση για το τέλειο γιουβέτσι την πήρα από έναν παππούλη φούρναρη συνταξιούχο και θα την μοιραστώ μαζί σας.. Ετοίμασα πρώτα κοτόπουλο με μπόλικη σάλτσα. Στο ταψί έβαλα το κριθαράκι , το μέτρησα και ήταν 3 φλιτζ. ( 500γρ.)Η αναλογία είναι 1 κριθαράκι προς 3 νερό, οπότε μέτρησα την σάλτσα , συμπλήρωσα νερό ( δλδ 9 φλιτζ. ), τ΄άδειασα στο ταψί, πρόσθεσα αλάτι-πιπέρι-τα κομμάτια κότας και τα φούρνισα. Μόλις πήρε βράση, μέτρησα 10 λεπτά και έσβησα τον φούρνο! Το άφησα μισή ώρα να τραβήξει καιιιιι δεν έτυχε...πέτυχε!. Ξέχασα να πω ότι έχουμε προθερμάνει δυνατά τον φούρνο
.