Μόλις πέρασε από το γραφείο μου ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (με άδεια χέρια
) και πιάσαμε την κουβέντα για το επόμενο σεμινάριο που οργανώνει με θέμα τα τυριά της Ελλάδας και καλεσμένο chef τον Παναγιώτη Κουκουβίτη.
Μου είπε λοιπόν, η τιμή του σεμιναρίου θα είναι 45 euro, μόνο για τα μέλη του Masa.
Τυριά της ΕλλάδαςΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ - GUEST CHEFΟ Παναγιώτης ταξιδεύει εδώ και χρόνια και ανακαλύπτει τα τυριά που παράγονται στην χώρα μας. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Γαστρονομίας και Συμποσιάρχης (Convivium Leader) του Slow Food Θεσσαλονίκης. Αυτή την φορά ταξιδεύει στο Studio SIDAYES για να μας φέρει να δοκιμάσουμε αλλά και να μαγειρέψουμε με μανούρι αέρος Βλάστης, Λαδένιο, Κασέρι Σωχού Πεπαλαιωμένο, Γραβιέρα Μέριου, Αρσενικό Νάξου και πολλά άλλα.
Τιμή σεμιναρίου: 60 ευρώ
Ώρες σεμιναρίου: Δευτέρα 18:00 – 20:30
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210.6018288 ή με e-mail στο
info@sidayes.gr