GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Δεκέμβριος 12, 2019, 18:58:14 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας)
| |-+  Διάλειμμα για .. διαφημίσεις
| | |-+  Σεμινάριο στο Sidayes με θέμα το τυρί
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Σεμινάριο στο Sidayes με θέμα το τυρί  (Αναγνώστηκε 1363 φορές)
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 10:42:15 πμ »
Mary Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007

Προφίλ
Μόλις πέρασε από το γραφείο μου ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (με άδεια χέρια Θυμός) και πιάσαμε την κουβέντα για το επόμενο σεμινάριο που οργανώνει με θέμα τα τυριά της Ελλάδας και καλεσμένο chef τον Παναγιώτη Κουκουβίτη.
Μου είπε λοιπόν, η τιμή του σεμιναρίου θα είναι 45 euro, μόνο για τα μέλη του Masa.

Τυριά της Ελλάδας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ - GUEST CHEF
Ο Παναγιώτης ταξιδεύει εδώ και χρόνια και ανακαλύπτει τα τυριά που παράγονται στην χώρα μας. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Γαστρονομίας και Συμποσιάρχης (Convivium Leader) του Slow Food Θεσσαλονίκης. Αυτή την φορά ταξιδεύει στο Studio SIDAYES για να μας φέρει να δοκιμάσουμε αλλά και να μαγειρέψουμε με μανούρι αέρος Βλάστης, Λαδένιο, Κασέρι Σωχού Πεπαλαιωμένο, Γραβιέρα Μέριου, Αρσενικό Νάξου και πολλά άλλα.

Τιμή σεμιναρίου: 60 ευρώ

Ώρες σεμιναρίου: Δευτέρα 18:00 – 20:30

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210.6018288 ή με e-mail στο info@sidayes.gr
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 19:10:15 μμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
α, ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, και εσένα Mary για την ενημέρωση
Είμαι βέβαιος οτι θα είναι ένα σεμινάριο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω