|
« στις: Σεπτέμβριος 16, 2007, 12:33:41 μμ »
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 18:55:22 μμ »
|
|
athene
Επισκέπτης
|
|
|
Στην φάση που λέει η Afro να γίνει ένα μπαστούνι ,εσείς το ανοίγετε λίγο και γεμιστε το με παγωτό η γιαούρτι η riccota τυρί πασπαλίστε και λίγα ξηρά φρούτα .τυλίξτε προσεχτικά και το βάζετε στην κατάψυξη .
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2008, 21:11:58 μμ από ArXoS »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 19:00:02 μμ »
|
|
giota
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 19:25:17 μμ »
|
|
athene
Επισκέπτης
|
|
|
δεν θα σου συνιστούσα αλουμινόχαρτο ,γιατί όταν παγώνει το γλυκό το αλουμινόχαρτο κολλάει πάνω και είναι μεγάλη τυραννία να αφαιρείς το γλυκό ,ενώ με την λαδόκολλα δεν συμβαίνει αυτό .
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2008, 21:12:41 μμ από ArXoS »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 20:36:16 μμ »
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 09:35:03 πμ »
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 12:52:19 μμ »
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 17:43:04 μμ »
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 18:02:24 μμ »
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 18:05:34 μμ »
|
|
giota
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #10
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 19:10:27 μμ »
|
|
Lydia
Πλήρες μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 234
Μέλος από: Ιούν, 2007
|
vago πολύ ωραία παρουσίαση. Εγώ πάλι δεν θα μάθω ποτέ πως να ανεβάσω φωτό Μπισκοτόκορμό (Δημητριακό-κορμό κανονικά ) έκανα χθές το απόγευμα με τα παρακάτω υλικά (χωρίς αυγά γιατί το τρώνε τα παιδιά μου και δεν θέλω να τους δώσω ωμό αυγό) 150γρ. δημητριακά golden grahams (είχα ξεμείνει από μπισκότα) 1 becel 1 ζαχαρούχο γάλα 1 λάκτα 100γρ. 1 σφηνάκι baileys 50 ή παραπάνω γραμμάρια λίγο καβουρντισμένα καρύδια ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τριβουμε τα golden grahams και τα καρύδια με τα χερια σε χοντρα κομματια. Σε τηγάνι λιώνω σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία το becel, την lacta και το ποτό. Το αφήνω να κρυώσει λίγο και ρίχνω το μείγμα των golden grahams+καρύδια. Το τυλίγω είτε σε λαδόκολλα είτε το ρίχνω στην μακρόστενη φόρμα του κεϊκ και μετά κατάψυξη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #11
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 19:23:02 μμ »
|
|
Απάντηση #12
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 19:27:01 μμ »
|
|
Απάντηση #13
|
« στις: Απρίλιος 04, 2008, 10:08:14 πμ »
|
|
|