GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 18, 2024, 14:38:04 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Κρεατικά
| | | |-+  ΣΥΓΚΛΙΝΟ
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΣΥΓΚΛΙΝΟ  (Αναγνώστηκε 94616 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 00:09:45 πμ »
mariaNeapoli Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 193
Μέλος από: Ιούλ, 2009

Προφίλ
Καλησπέρα. Είμαι νέα στο site και μπήκα ακριβώς λόγω του συγκλινου. Πριν χρόνια έζησα για λίγο στη Μάνη και ακόμα θυμάμαι τα βράδυα που γυρνούσα στο σπίτι, διάχυτη τη μυρωδιά του σύγκλινου από τα γύρω σπίτια. Επειδή μου αρέσει πολύ, το έχω βάλει σε διάφορες συνταγές. Τό μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν το βρίσκουμε εύκολα, οπότε είναι αναγκαστικά το "καλό" μου φαγητό. Έχω δοκιμάσει σύγκλινο από διάφορες περιοχές, μα πιστεύω ότι της Αρεόπολης είναι το καλύτερο.
Πολύ θα ήθελα να βρω κι άλλες συνταγές από εσάς που ξέρετε και είστε της περιοχής.
Σας χαιρετώ!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ GREEKMASA?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #16
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 00:15:52 πμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Άστα Μαρία χαμός γίνεται!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #17
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 03:22:18 πμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
Καλησπέρα. Πριν λίγο έκανα μια απόπειρα δημοσίευσης, δεν ξέρω αν έγινε τελικά. Φυσικά και με ενδιαφέρει, σ'ευχαριστώ πολύ!!! inlove
Μια χαρά έγιναν οι δημοσιεύσεις σου. Μπορείς να τις δείς που είναι σε αναμονή, εάν πατήσεις στο "Οι δημοσιεύσεις μου" από τις επιλογές μελών της αρχικής σελίδας.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ GREEKMASA?

Εγώ τι να πω ρε παιδιά που η μοίρα που φύλαγε τριπλό χτύπημα από τη Λακωνία ?
1. Όνομα αρχαίο Σπαρτιάτικο
2. Διορισμός στη Σπάρτη
3. Γυναίκα από τη Σπάρτη

 sick sick sick sick sick sick sick sick
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Απάντηση #18
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 09:09:15 πμ »
susudi Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 796
Μέλος από: Απρ, 2009

Προφίλ WWW
Yami,
Καλως ήρθες.
Χέρομε που είσαι λάτρις του σύγκλινου.
Έχω σκοπό να κάνω κάποιες αναρτισεις με σύνταγες από την Μανιάτικη κουζίνα, αλλα τωρα με πιανεις στον τριτο μήνα εγκυμοσύνης και δεν μπορω να μαγηρέψω.
Όλα μου μυριζουν και όλα τα απεχθάνομε !!! wacko blink wacko
Όταν επανελθω δυναμικα στην κουζίνα, διοτι όπως ξέρεις οι μανιάτες βαζουν πόλλα λαδια, σαλτσες και λίπος, θα βάλω τις λίγες συνταγές που γνωρίζω να τις μυραστούμε.

Οτι ξέρει κανείς καλό είναι να το μυράζεται  Χαμόγελο beer

καλή σου μέρα
 Φιλί
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #19
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 09:20:47 πμ »
caramela Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 387
Μέλος από: Μάι, 2009

Προφίλ
Kαλημερα YAMI

Καλως ηρθες κι εσυ στο greekmasa kissing kissing
Mε χαρα περιμενουμε τις "μανιατικες " συνταγες σας!μπορει να μην ειμαστε απο κει ,αλλα λατρευουμε Μανη
και Λακωνια γενικοτερα! inlove inlove
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #20
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 10:47:00 πμ »
MB04 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 599
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ

Γειά σας και πάλι.

Λοιπον σας είχα υποσχεθεί τις σημειώσεις μου σχετικά με το σύγκλινο τις οποιες έχω κρατήσει ως  ΄΄κόρην οφθαλμού΄΄ καθ’οτι κρατάει και η δική μου σκούφια απο την Μάνη και κάθε φορά που τις διαβάζω νομίζω ότι βλέπω την γιαγιούλα μου πριν απο 35 χρόνια να καπνίζει το κρέας και να καπνίζεται και αυτή!!!!  Για να  δώσω να καταλαβετε (οσοι δεν το γνωρίζεται) κάποτε ήταν ενα site ονοματι hungry., απο όπου προερχόμαστε και τα περισσοτερα αρχικά μέλη του greekmasa. Με πολλά απο τα παιδιά του hungry είχαμε γνωριστεί και προσωπικά. Οι σημειώσεις αυτές είναι απο δύο υπέροχες κυρίες την Ντινα Κ. απο την Σπάρτη (φιλάκια Ντινάκι!!!) η οποία πήρε προσφατως και δίπλωμα ζαχαροπλαστικής και ίσως ανοιξει κάποιο σπεσιαλ εργαστήριο γλυκών στην Σπάρτη. Τα αλλα δε σχολια έχουν γραφτεί μετά απο μια συνάντηση που είχαμε σε μια ταβέρνα και η Σταυρούλα με καταγωγή και αυτή απο την Σπάρτη είχε φτιάξει για να κεράσει την παρέα ενα υπέροχο συγλινο. Μετά την συνάντηση και μετα απο καθολική απαίτηση των παρευρισκομένων μας έγραψε πως παρασκεύασε το εν λόγω έδεσμα.
Ξεκινάμε πρώτα με την συνταγή και κατασκευη του συγκλινου απο την Ντικα Κ.


Q u o t e

dina k. Sparti  20 / 10 / 2003

Το σύγλινο είναι ένα αλλαντικό που θα το συναντήσετε μόνο στην νότια Πελλοπόνησο. Είναι κρέας χοιρινό καπνισμένο και μετά βρασμένο με διάφορα μπαχάρια και πορτοκάλι, που του δίνουν μια έντονη "τσαμπουκαλεμένη" γεύση. Στα μέρη μου θεωρείται από παλιά έδεσμα εκλεκτό. Ο πατερούλης μου μου έλεγε προχτές ότι θυμάται τον ευατό του παιδί να τρυπώνει στην καμινάδα του τζακιού και να κλεβει λίγο από το κρέας που καπνιζότανε και μοσχομύριζε όλο το χωριό. Ολα τα σπίτια φτιάχνανε τότε. Δεν υπήρχαν και ψυγεία, οπότε το σύγλινο που διατηρήται στο ελαιόλαδο (ή σε χοιρινό λίπος) ήταν αυτό το "κάτι το ιδιαίτερο" που έκανε το τραπέζι γιορτή.
Μπορεί στα ψυγεία του Βασιλόπουλου να το έχετε συναντήσει. Συνήθως μέσα σε διάφανη μεμβράνη. Καμία σχέση όμως με το αυθεντικό. Πρέπει να το δεις να βγαίνει από το βάζο με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, να σου σπάει τη μύτη από την μυρωδιά του, να κόβεται σε φέτες και να γαρνίρεται με φέτες πορτοκαλιού (από αυτές που βράσανε μαζί με το κρέας) για να καταλάβεις πόσο gourmet είναι αυτό το πράγμα. Στην Σπάρτη όλα σχεδόν τα κρεοπωλεία έχουν έτοιμο καπνισμένο κρέας που το αγοράζουν οι ντόπιες νοικοκυρές και το βράζουν μόνες τους. Επειδή όμως δεν νομίζω ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι εύκολο να βρείς καπνισμένο χοιρινό, και επειδή ο φίλος μας ο Αντρέας μου ζήτησε την αυθεντική συνταγή , θα το κάνουμε από την αρχή σωστά.
Πρέπει καταρχήν να ζητήσουμε από το κρεοπώλη μας να μας κόψει την πλάτη και την λάπα του χοιρινού σε μακρόστενες λωρίδες.
Extra σημείωση : Οταν λέμε σε μακρόστενες λωρίδες εννοεί ότι θα πρέπει  να χαραχτεί σε μερίδες( ας πούμε) από την πλευρά του κρέατος και να φθάσει μέχρι την πέτσα, η οποία θα μείνει άκοπη για να συγκρατεί τα κρεατάκια. Αυτό το χάραγμα είναι αναγκαίο για να καπνιστεί καλά. Προτιμάμε την πλάτη γιατί είναι πιό μαλακό το κρέας αλλά και μπούτι να είναι γίνεται.

Μετά θα χαράξουμε το κρέας και θα το πασπαλίσουμε με χοντρό αλάτι. Θα το αφήσουμε 1 μέρα.
Κατόπιν θα πρέπει να βρούμε που θα το καπνίσουμε. Αν ζείτε σε χωριό ή σε μονοκατοικία με τζάκι είστε ΟΚ. Αν όχι, θα έχετε ένα πρόβλημα με τους γείτονες σας όσο αφορά την μυρωδιά , για κανα 2-3 μέρες. Είπαμε όμως, αξίζει!
Τοποθετούμε λοιπόν στην καμινάδα του τζακιού ένα ξύλο και από αυτό κρεμάμε τα κομμάτια του κρέατος. Ηρθε η ώρα του καπνίσματος, που είναι η πιο σημαντική. Χρειαζόμαστε κλιματόβεργες, ρίγανη φρέσκια, φασκόμηλο χλωρό. Ολα αυτά πάνω σε μια πολύ χαμηλή φωτιά που δημιουργεί αρκετό καπνό. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την φωτιά για αρκετές ώρες κάθε μέρα έτσι ώστε στις 2-3 μέρες να έχει στεγνώσει το κρέας και να έχει ποτίσει με την μυρωδιά του καπνιστού.
Το κατεβάζουμε λοιπόν από την φωτιά και το κόβουμε σε κομμάτια. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα θα βάλουμε λίγο ελαιόλαδο και θα τα ροδίσουμε λίγο. Θα τα "σβήσουμε" με κρασί. Χωριάτικο βαρελίσιο εμένα βάζει η μαμά μου. Και μπόλικο κρασί και άλλο τόσο νερό ώστε να σκεπάζει όλο το κρέας. Ρίχνεται 10-12 μπαχάρια, 1 ξύλο κανέλλας και 2-3 γαρύφαλλα και το αφήνεται να βράσει. Μετά από κανά μισάωρο ρίξτε μέσα και 2 πορτοκάλια, αφού τα έχετε στύψει και τα έχετε κόψει σε τέταρτα. Μόλις το κρέας τρυπιέται με το πιρούνι είναι έτοιμο. Το στραγγίζεται και το αφήνετε να κρυώσει.
Το βάζετε σε γυάλα ή σε πήλινο και το σκεπάζεται με αγνό ελαιόλαδο. Δοκιμάστε το σκέτο, σε όσπρια, σε ομελέτες, σε μακαρονάδες ακόμα και σε σάντουιτς.Είναι καταπληκτικό.

U n q u o t e


Τώρα σας παραθέτω την συνταγή της Σταυρούλας  :

Q u o t e

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μ.  9 / 2 / 2005 

Η dina k. Σπάρτη σε σχετικό παλαιότερο άρθρο έχει περιγράψει πως φτιάχνεται παραδοσιακά και δεν έχω να προσθέσω σ’αυτά. Ομως πρέπει να τονίσω πως η μεγάλη φασαρία είναι το κάπνισμα του κρέατος. Τα τζάκια στα χωριά μας καμία σχέση δεν έχουν με τα προκάτ κουτάκια των διαμερισμάτων. Είναι χτιστά με μεγάλα φουγάρα. Το κρέας κρεμιέται αρκετά ψηλά στο φουγάρο ώστε να μην είναι κοντά στην εστία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καπνίζεται αλλά να μην καίγεται και στεγνώνει πολύ. Δεκάδες φορές είχα παρακολουθήσει τη μητέρα μου να τρυπώνει στην καμινάδα για να κρεμάσει και να ξεκρεμάσει το κρέας. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όση καλή διάθεση και όρεξη να έχει κανείς τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα αν θες να φτειάξεις σύγλινο στην πόλη. Ευτυχώς που τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα τα κρεοπωλεία στη Σπάρτη τουλάχιστον πουλάν καπνισμένο κρέας και αναλαμβάνεις τα υπόλοιπα..Θέλοντας λοιπόν να φτιάξω το μεζέ μας για τον «Γάτο» σκόπευα να παραγγείλω στη Σπάρτη το κρέας αλλά με ενημέρωσαν πως κρεοπωλείο (με ιδιόκτητο χοιροτροφείο) της Σπάρτης έχει «παράρτημα» στην Αθήνα στο Μενίδι όπου μπορώ να βρώ όλα τα καλούδια μας, τα στοιχεία του καταστήματος είναι:ΤΣΙΚΑΚΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΑριστοτελους 227 Αχαρναι (Μενίδι)Τηλ. 2102405401Ετσι λύθηκε το πρόβλημα της προμήθειας και ιδού τι έκανα η ανεπρόκοπη νοικοκυρά για να γευτείτε το μεζεδάκι. Σύγλινο Μάνης – Σπάρτης – ΑθηνώνΥλικά2 κιλά καπνισμένο χοιρινό κρέας (καλύτερα από πλάτη)1 λουκάνικο με πορτοκάλι1 φλιτζάνι ελαιόλαδο3 φλιτζάνια   κρασί ροζέ ξηρό1 φλούδα πορτοκαλιού Κανέλα , γαρύφαλλο, πιπέρι, μπαχάρι (άκοπα)Εκτέλεση Πλένουμε το κρέας με ζεστό νερό για να φύγουν τυχόν υπολείμματα καπνιάς και αλάτια. Το κόβουμε κομμάτια, ομοίως και το λουκάνικο. Τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε νερό ώστε να καλύπτεται το κρέας. Το βράζουμε. Οταν βράσει βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσει τα υγρά του και να κρυώσει. Στο σημείο αυτό ή το τσακίζουμε άμεσα ή το βάζουμε σε γυάλα (πιέζοντάς το ώστε να μην μένουν κενά) και γεμίζουμε με ελαιόλαδο. Προσοχή το λάδι να καλύπτει τελείως το κρέας. Το φυλάμε σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο.   

U n q u o t e


Extra σημείωση : Ο Μανδραγόρας στον Πειραιά, έφερνε σύγλινο του Άγη και ωραιότατα λουκάνικα. Δεν ξέρω αν φέρνει ακόμη αλλά αν θέλετε μπορείτε να του κάνετε μια ερώτηση τηλεφωνικώς.


Πιστεύω να σας κάλυψα αρκετά !!!!!!

Φιλάκια 

Καταγράφηκε
 
Απάντηση #21
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 17:23:53 μμ »
mariaNeapoli Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 193
Μέλος από: Ιούλ, 2009

Προφίλ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ GREEKMASA?


Εγώ τι να πω ρε παιδιά που η μοίρα που φύλαγε τριπλό χτύπημα από τη Λακωνία ?
1. Όνομα αρχαίο Σπαρτιάτικο
2. Διορισμός στη Σπάρτη
3. Γυναίκα από τη Σπάρτη

 sick sick sick sick sick sick sick sick
Α!! έτσι εξηγείται αυτό που λέγαμε τις προάλλες ότι έχεις πολλά πάρε δώσε με ΣΠΑΡΤΗ.... Μένεις μόνιμα εκεί?
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 06, 2009, 17:54:45 μμ από ArXoS » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #22
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 17:55:46 μμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
έμεινα 3 χρόνια εκεί ... δεν το ξανακάνω  Γλώσσα Γλώσσα
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Απάντηση #23
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 21:37:25 μμ »
YAMI Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 76
Μέλος από: Αύγ, 2009

Προφίλ
Καλησπέρα. Έβαλα κι εγώ τις δυο πιο αγαπημένες μου συνταγές με σύγκλινο. Αυτές φτιάχνω στους φίλους και τους στέλνω Κακία Τελικά το χρησιμοποιώ αντί για το αμφίβολης ποιότητας και προελεύσεως μπέικον (κι όχι μόνο) και μου αρέσει πολύ. Έζησα για ένα διάστημα στη μέσα Μάνη και όπως είχα πει και πριν, λατρεύω τη μυρωδιά του!!! Και τη Μάνη*KISSED*
Έχω δοκιμάσει διάφορα, από Καλαμάτα, από Βυτίνα, από το ΑΒ Μπακαλόπουλος, αλλά δεν έχει την "τσαμπουκαλεμένη"  upγεύση του μανιάτικου (μου άρεσε ο χαρακτηρισμός, ταιριάζει γάντι). Αλλά και πάλι, περί ορέξεως...
susudi έχεις δίκιο για τα λίπη και τις σάλτσες, χοληστερίνη σπέσιαλ αλλά μας αρέσουν Γλώσσα
ΜΒ04, όλο το τετράγωνο άκουσε τις κραυγές χαράς μου όταν είδα ότι μπορώ να το βρω και Αθήνα. Θα δοκιμάσω να καλοπιάσω τον αδερφό μου που έχει τζάκι, μπας και το φτιάξουμε πριν το χειμώνα.
και κάτι που πήρε το μάτι μου: κρεμανταλάς είναι λέει το πυραμιδοειδές πλέγμα από κληματόβεργες ή μέταλο, που κρεμούσαν τα κομμάτια του κρέατος να καπνιστούν  Απορία
Για την ώρα θα περιδιαβώ τις διαδικτυακές κουζίνες, να δω τι θα φτιάξω γιατί έχω μια λιγούρα.
Σας φιλώ όλους kissed
Καταγράφηκε
Έχω μια λιγουρίτσα...
 
Απάντηση #24
« στις: Αύγουστος 06, 2009, 21:42:14 μμ »
YAMI Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 76
Μέλος από: Αύγ, 2009

Προφίλ
Ίσως όχι, αλλά την αγαπάμε inlove
Καταγράφηκε
Έχω μια λιγουρίτσα...
 
Απάντηση #25
« στις: Αύγουστος 07, 2009, 22:11:57 μμ »
YAMI Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 76
Μέλος από: Αύγ, 2009

Προφίλ
https://girismata.skai.gr/default.asp?pid=2&vid=272&rid=9&cid=8
βρήκα κι αυτό, λίγο μπακαλίστικο αλλά δε χάνω και τίποτα να το δοκιμάσω.
Καταγράφηκε
Έχω μια λιγουρίτσα...
 
Απάντηση #26
« στις: Αύγουστος 10, 2009, 00:15:25 πμ »
Marinaki Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.856
Μέλος από: Σεπ, 2008

Προφίλ
Γύρισα από Μάνη σήμερα!! Και φυσικά πήρα γύρισα παρέα με σύγκλινο Αρεόπολης!! Αχ με το που μπήκα στο masa τσουπ!!! να και οι συνταγούλες του σύγκλινου!!!  Έκπληξη   Ο κρεοπώλης μου είπε να το βράσω πρώτα με πορτοκάλι!! Θα ακολουθήσω τις οδηγίες που δίνονται εδώ!!!
Καταγράφηκε
Δε γράφεται πάντοτε με τη λογική η ομορφιά στη ζωή. Χρειάζεται κάπου κάπου και η τρέλα.
 
Απάντηση #27
« στις: Δεκέμβριος 04, 2017, 22:37:44 μμ »
Peloponnesegreekexporter Αποσυνδεδεμένος
Νέο μέλος
Αρχάριο μέλος
*
Import fresh meat – export Greek traditional foods Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 2
Μέλος από: Δεκ, 2017

https://www.facebook.com/ https://twitter.com/Pelop Προφίλ WWW
Πριν από την ανακάλυψη της ψύξης, βρέθηκε ένας τρόπος για να διατηρηθεί η τροφή με το κρέας. Το κύριο μέσο συντήρησης ήταν το αλάτι. Το αλάτι χρησιμοποιείται από τους αρχαίους χρόνους μέχρι τη δεκαετία του 1960 στην Ελλάδα. Σε κάθε Ελληνικό σπίτι, ωστόσο, έπρεπε να υπήρχε ένας μεζές για "ώρα ανάγκης". Έτσι διατηρείται μέχρι σήμερα το παραδοσιακό Ελληνικό αλατισμένο χοιρινό κρέας "Σύγλινο". Ωστόσο, από τη δεύτερη έως την τρίτη ημέρα είναι πιο νόστιμο.
Από τα πιο περιζήτητα προιόντα μας είναι το σύγκλινο που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας https://www.peloponnesemeat.gr και αν μας ακολουθήσετε στην ψηφιακή Ασιατική πλατφόρμα χονδρεμπορίου https://gr1301526338ugyj.trustpass.alibaba.com/.
Στην Τρίπολη Αρκαδίας, λίγο σύγκλινο, ένα ποτήρι μοσχοφίλερο κρασί και μία καλή παρέα, είναι ότι θά θελήσεις και ειδικά τον χειμώνα. Ελάτε να μας γνωρίσετε.

PELOPONNESE MEAT
3rd klm Tripolis-Kalamatas, Klisoura, 22100, Tripolis, Greece
Phone: 0030-2710-223188
Fax: 0030-2710-223182
EMAIL: INFO@peloponnesemeat.gr

Καταγράφηκε
PELOPONNESE MEAT
3rd klm Tripolis-Kalamatas, Klisoura, 22100, Tripolis, Greece
Phone: 0030-2710-223188
Fax: 0030-2710-223182
EMAIL: INFO@peloponnesemeat.gr
https://peloponnesemeat.gr
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω