GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 18, 2024, 12:41:56 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Μόνιμο θέμα Θέμα: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;  (Αναγνώστηκε 141163 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Νοέμβριος 12, 2009, 13:38:12 μμ »
ele Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
ΑΝ ΖΕΙΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ... Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 35
Μέλος από: Νοέ, 2009

Προφίλ
Επισης για το κουνουπιδι, συμβουλη της μαμας , να το βραζουμε με γαλα.Δηλαδη μισο νερο μισο γαλα.Γινεται πολυυυ νοστιμο και δεν μυριζει το σπιτι!!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #16
« στις: Απρίλιος 07, 2010, 02:35:15 πμ »
ninakaterina Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 13
Μέλος από: Απρ, 2010

Προφίλ
γεια σας και απο μενα!!!!
η συμβουλη με το ποπ κορν μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον και θα τη δοκιμασω καποια στιγμη.
διαβασα για το καμμενο φαγητο και εχω να προσθεσω οτι η γευση του αλλαζει αν προσθεσουμε λιγη ζαχαρη. το πολυ μια με μιση κουταλια της σουπας.
δεσποινακι ενασ καλοσ και σχεδον γρηγορος τροποσ για να ζεστανεισ μακαρονια χωρισ να σου κολισουν ειναι να τα αφησεις να χαναβρασουν με λιγο νερο και για λιγα λεπτακια και οταν τα σουρωσεις ειναι μια χαρα. δεν εχουν χασει ουτε το βουτυρο οπυ μπορει να εχεισ προσθεσει στην αρχη.
αυτα και θα χαρω πολυ να εχω βοηθησει.
 Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #17
« στις: Απρίλιος 07, 2010, 04:37:50 πμ »
mariaZ Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009

Προφίλ
Φυσικά κι έχεις βοηθήσει. Πολλή καλή συμβουλή  up
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #18
« στις: Απρίλιος 07, 2010, 17:09:26 μμ »
Nena Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ
Δυο μικρές συμβουλές:
1. Αφού βράσετε τα μακαρόνια ρίξτε τους 1-2 Κ. σ. λάδι (καλύτερα σπορέλαιο). Όταν έρθει η ώρα να τα φάτε κι αν έχουν κρυώσει, βράστε νερό, ρίξτε τα μακαρόνια μέσα και ξανασουρώστε τα. Δεν χαλάνε, δεν κολλάνε είναι φρεσκότατα. Έτσι άλλωστε δουλεύει γνωστή αλυσσίδα πάστας. Το λαδάκι τα βοηθά να μην κολλήσουν αν είναι να φαγωθούν αργότερα.
2. Αν η σάλτσα βγει πιο αραιή απ ό,τι την θέλετε, ανακατέψτε λίγο βούτυρο με αλεύρι, ζυμώστε το σαν μπαλάκι και ρίξτε το στη σάλτσα. Θα πήξει και θα μείνει γυαλιστερή ενώ με το κορν φλάουρ συνήθως θολώνει.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #19
« στις: Ιούνιος 27, 2010, 09:14:20 πμ »
vilia Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5
Μέλος από: Ιούν, 2010

Προφίλ
 Πολύ καλό το θέμα αυτό Χαμόγελο
Αυτό με την σάλτσα το κάνω κι εγώ κι όντως το αποτελεσμα είναι εξαιρετικό!!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #20
« στις: Ιανουάριος 31, 2011, 10:12:01 πμ »
tamar Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 132
Μέλος από: Ιαν, 2011

Προφίλ
Αν μας πέσει πολύ πιπέρι τί κάνουμε; Ξέρετε κανά κόλπο;
Καταγράφηκε
Εάν δεν είχα το αίσθημα του χιούμορ, τότε θα έπρεπε να αυτοκτονήσω.... (Μ. Γκάντι)
 
Απάντηση #21
« στις: Μάρτιος 27, 2012, 15:52:56 μμ »
pcmedical Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 37
Μέλος από: Μάρ, 2012

Προφίλ WWW
ευχαριστω πολυ χρησιμο για μενα τον αχαριο  biggrin
Καταγράφηκε
https://www.pcmedical.gr Πλήρης τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών & Webdesign
 
Απάντηση #22
« στις: Δεκέμβριος 03, 2012, 15:29:10 μμ »
KateAthens Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 15
Μέλος από: Οκτ, 2012

Προφίλ
Eυχαριστούμε. Χρησιμοτατο για μας τους αχρηστους Γλώσσα
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #23
« στις: Φεβρουάριος 10, 2013, 00:21:04 πμ »
efh6 Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 66
Μέλος από: Φεβ, 2013

Προφίλ
Πολυ χρησιμο θεμα  up up
θα πω και εγω καποια κολπακια που χρησιμοποιω σε τετοια ατυχηματα.....
Οταν μου πεφτει παραπανω αλατι στο φαγητο ριχνω στην κατσαρολα μια ολοκληρη πατατα και την αφαιρω μολις ολοκληρωθει το μαγειρεμα....λογο του αμύλου που περιεχει απποροφα κατα το βρασιμο υγρα αρα κατα συνεπεια και ενα μερος του αλατιου Κλείσιμο ματιού
και μια που την κανω συχναααααα λογο του οτι ειμαι ξεχασιαρα Ντροπή συνηθως το ψωμι της προηγουμενης μερας ξερενεται και εγω ξεχνω να παρω φρεσκο .....δεν τρεχω στο φουρνο βαριεμαι....το τυλιγω σε νωπη πετσετα και το βαζω στο φουρνο για 10 λεπτα στους 120 βαθμους....το ψωμακι ξαναβρισκει την χαμενη του υγρασια Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #24
« στις: Μάρτιος 03, 2013, 19:17:29 μμ »
Eva1973 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 997
Μέλος από: Φεβ, 2013

Προφίλ
Επίσης, στο κουνουπίδι μπορούμε να ρίξουμε ενα κρεμμύδι ολόκληρο να βράσει μαζί,και να πάρει την άσχημη μυρωδιά του.Άλλο κολπάκι ,για το σκόρδο,είναι όταν το βάζουμε στο φαγητό να βγάζουμε την καρδιά του,ώστε να μην κάνει το φαί βαρύ και το στομάχι μας με καούρες.Ή να το βάζουμε ολόκληρο για να το βγάζουμε στο τέλος.Ίσα-ίσα να πάρει την γεύση του και το άρωμα του.
Καταγράφηκε
Ηλικία: 41,5 ετών. Ξεκίνησα :74.70  , 15/6 : 68.700γρ.
3/7 : 67.500γρ
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω