GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 02:57:48 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 2 » Κάτω
Αποστολέας
Μόνιμο θέμα Θέμα: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;  (Αναγνώστηκε 141166 φορές)
« στις: Μάιος 14, 2009, 12:26:53 μμ »
Mary Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007

Προφίλ
Θα ήθελα να ανοίξω ένα καινούριο θέμα που θα αφορά το μαγείρεμα και τα λάθη που κάνουμε και μας αναγκάζουνε να πετάξουμε το φαγητό.
Π.χ. Έπεσε πολύ αλάτι στο φαγητό; Μπορεί να διορθωθεί;
Η ζύμη μου έγινε πολύ σφιχτή; Σώζεται;
Το φαγητό μου έπιασε στην κατσαρόλα; Μπορεί να φύγει η μυρωδιά καμένου;
Όχι ότι έχω εγώ τις απαντήσεις... αλλά όλοι μας έχουμε κάποια εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει κάποιον σε «ώρα ανάγκης» να γλυτώσει το φαγητό του.
Οι ερωτήσεις να αφορούν μόνο το φαγητό και όχι γενικά θέματα κουζίνας. Π.χ. Πως καθαρίζω τον καμμένο πάτο της κατσαρόλας, ή, πως ξεμυρίζει το ψυγείο.
Τι λέτε;
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2009, 16:43:37 μμ από ArXoS » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Μάιος 14, 2009, 12:29:50 μμ »
xrysa Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Πολύ ωραία η ιδέα σου Μαίρη και πολύ χρήσιμη πιστεύω .
Πολλές φορές μας συμβαίνουν "ατυχίες" στην κουζίνα και καλά θα είναι να βρούμε τρόπους να τις αντιμετωπίσουμε  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
 
Απάντηση #2
« στις: Μάιος 14, 2009, 14:58:01 μμ »
Mary Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007

Προφίλ
Έπεσε πολύ αλάτι!
Αν το φαγητό μας γίνει αλμυρό, ρίχνουμε μια μεγάλη πατάτα την ώρα που το βράζουμε. Ετσι θα τραβήξει αρκετό αλάτι.

Πως φεύγει η μυρωδιά και η γεύση του καμένου από το φαγητό
Αν το φαγητό μας «πιάσει» στην κατσαρόλα... την τραβάμε από τη φωτιά, μεταφέρουμε το φαγητό σε καθαρή κατσαρόλα χωρίς να ξύσουμε ίχνος από τον καμένο πάτο και ξαναβάζοντας το φαγητό στη φωτιά προσθέτοντας ένα κρασοπότηρο κρασί. Δεν ξέρω πως αλλά η μυρωδιά και η γεύση του καμμένου χάνετε. Αυτό το έχω κάνει χωρίς να το έχω ακούσει κάπου. Πάντως πέτυχε!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Μάιος 14, 2009, 16:45:39 μμ »
vago Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Αλλο ένα κόλπο αν μας πέσει πολύ αλάτι στο φαγητό είναι να προσθέσουμε ένα ποτήρι νερό και να σκεπάσουμε την κατσαρόλα με μία καθαρή πετσέτα.

Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
 
Απάντηση #4
« στις: Μάιος 20, 2009, 23:22:58 μμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
Δεν άνοιξαν τα ποπ κορν ;
Μαζεύουμε τους σπόρους που δεν άνοιξαν, τους μουλιάσουμε σε ζεστό νερό για περίπου 4-5 λεπτά και αφού τους στραγγίζουμε, τους φτιάχνουμε πάλι από την αρχή
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Απάντηση #5
« στις: Μάιος 21, 2009, 01:09:15 πμ »
sgr Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Δεν άνοιξαν τα ποπ κορν ;
Μαζεύουμε τους σπόρους που δεν άνοιξαν, τους μουλιάσουμε σε ζεστό νερό για περίπου 4-5 λεπτά και αφού τους στραγγίζουμε, τους φτιάχνουμε πάλι από την αρχή


 Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΑπορίαΑπορίαΑπορίαΑπορίαΑπορία ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μου άρεσε αυτό ! Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών
Μάλλον έγραψες   biggrin biggrin



Υ.Γ Με την ευκαιρία μήπως (λέω μήπως) να μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες φατσούλες εδώ, για μας τις άχρηστες που δεν ξέρουμε - δεν μπορούμε - δυσκολεύόμαστε - δεν έχουμε χρόνο να ψαχτούμε - δε θέλουμε-,  ώστε απλά να διαλέγουμε κάτι και να σας αποστομώνουμε ? ......... Λέω μήπως γίνεται ? Εγώ προσωπικά θα ήθελα και παλαμάκια ας πούμε  Στριφογύρισμα ματιών ........ λέω τώρα εγώ...........  angel angel angel angel angel
Φιλάκια
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2009, 01:11:07 πμ από sgr » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #6
« στις: Μάιος 21, 2009, 01:22:45 πμ »
matina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 487
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
Θα συμφωνησω μαζι σου sgr. Aν ειναι ευκολο να ειχαμε και αλλες φατσουλες. Ειναι ολα τα λεφτα!!!! up
Μια φατσουλα χιλιες λεξεις <που λεει ολογος> Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών   Θελω να μεταφερω εδω απο αλλου αλλα δε γνωριζω τη διαδικασια.Και δε ξερω βεβαια αν γινεται.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #7
« στις: Μάιος 21, 2009, 09:56:28 πμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
διαβασα τις παρακατω συμβουλες  στο vita


Όταν το ψωμί είναι ξερό
Ξεχάσατε να πάρετε ψωμί και το χθεσινό έχει ξεραθεί. Aντί να σπεύσετε στον κοντινότερο φούρνο, μπορείτε με μια απλή κίνηση να το μαλακώσετε και πάλι.
Συμβουλή: Tυλίξτε το ψωμί σε μια υγρή πετσέτα και βάλτε το στο φούρνο, στους 120o C, για περίπου 10 λεπτά.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Όταν το ψωμί ξεραίνεται, σημαίνει ότι έχει χάσει την υγρασία του. Mε την παραπάνω μέθοδο μαλακώνει και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.

Aν σας έπεσε παραπάνω αλάτι
Σε όλους μας έχει συμβεί να μην έχουμε υπολογίσει σωστά την ποσότητα αλατιού που ρίξαμε στο φαγητό. Mη βιαστείτε να ρίξετε επιπλέον νερό, προκειμένου να βελτιώσετε την κατάσταση, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε το φαγητό άνοστο.
Συμβουλή: Pίξτε μέσα στην κατσαρόλα με το φαγητό που μαγειρεύετε ένα κομμάτι ξερό ψωμί και αφήστε το για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, πετάξτε το και προσθέστε λίγο νερό. Mε αυτό τον τρόπο, θα απορροφηθεί μεγάλη ποσότητα αλατιού. Παρόμοιο αποτέλεσμα θα έχετε αν καθαρίσετε μία πατάτα, τη ρίξετε μέσα στο φαγητό και την αφαιρέσετε μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Aν, μάλιστα, βάλετε 2 πατάτες, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να γνωρίζετε ότι το ξερό ψωμί αποτελεί πολύ πιο γρήγορη λύση. Ένας ακόμα τρόπος να «εξουδετερώσετε» το επιπλέον αλάτι είναι να προσθέσετε λίγη ζάχαρη.
Γιατί συμβαίνει αυτό: H πατάτα και το ψωμί έχουν την ιδιότητα, λόγω του αμύλου που περιέχουν, να απορροφούν κατά το βράσιμο μέρος των υγρών, οπότε μαζί με το νερό «δεσμεύουν» και μέρος του αλατιού. Στην περίπτωση της ζάχαρης, η γλυκιά γεύση έρχεται σε αντιπαράθεση με την αλμυρή και την εξουδετερώνει έως ένα βαθμό.

Στην περίπτωση που ξεράθηκαν τα αλλαντικά
Συνηθίζετε να αποθηκεύετε τα αλλαντικά σας (γαλοπούλα, ζαμπόν, σαλάμι κλπ.) σε τάπερ, το οποίο όμως συχνά δεν κλείνετε καλά. Aποτέλεσμα είναι να χάνουν τη φρεσκάδα τους και να γίνονται σκληρά, κυρίως στις άκρες. Πριν προχωρήσετε αποφασισμένοι προς τον κάδο σκουπιδιών για να «απαλλαγείτε» από τα ξεραμένα πλέον αλλαντικά, ακολουθήστε την πρότασή μας.
Συμβουλή: Για να μαλακώσουν τα αλλαντικά, βγάλτε τα από το ψυγείο και αφήστε τα για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με δροσερό νερό. Στη συνέχεια, στραγγίξτε τα και, αφού τα κλείσετε σε αεροστεγές μπολ, αποθηκεύστε τα και πάλι στο ψυγείο.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Tα αλλαντικά έχουν ποσοστό υγρασίας γύρω στο 40-45%. Aπό τη στιγμή λοιπόν που έρθουν σε άμεση επαφή με τον κρύο αέρα του ψυγείου, επειδή δεν σκεπάστηκαν καλά, στεγνώνουν. Tο νερό τα επαναφέρει όσο γίνεται στην αρχική τους κατάσταση.

Για μαραμένα λαχανικά
 Tα λαχανικά είναι ευπαθή τρόφιμα και πολύ εύκολα χάνουν τη φρεσκάδα τους. Aυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι «για πέταμα».
Συμβουλή: Aφού αφαιρέσετε τα εξωτερικά φύλλα που έχουν μαυρίσει ή μαραθεί, τοποθετήστε τα λαχανικά μέσα σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό και αφήστε τα εκεί για 10΄.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Τα λαχανικά περιέχουν νερό σε ποσοστό 60-70%. Όταν μαραίνονται, χάνουν ουσιαστικά την υγρασία τους, την οποία επαναφέρουμε φέρνοντάς τα σε επαφή με νερό.

Aν έπιασε μούχλα η μαρμελάδα σας
Tα γλυκά κουταλιού ή οι μαρμελάδες «από τα χεράκια σας» και οποιοδήποτε άλλο σπιτικό γλυκό είναι πολύ πιθανό να πιάσουν μούχλα. Mην τρομοκρατηθείτε και μη σπεύσετε να τα πετάξετε.
Συμβουλή: Aφαιρέστε επιφανειακά με ένα κουτάλι τη μούχλα.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Kυρίως τα σπιτικά γλυκά είναι πιθανό να πιάσουν μούχλα, επειδή στην παρασκευή τους δεν έχουν χρησιμοποιηθεί συντηρητικά. Aυτό, όμως, δεν συνεπάγεται μικροβιακή αλλοίωση. Ένα γλυκό έχει χαλάσει μόνο όταν έχει αποκτήσει πιο ξινή γεύση από την κανονική του.

Όταν το γιαούρτι σάς «βγει» νερουλό
Όταν χρησιμοποιείτε γιαούρτι για να φτιάξετε ζεστές ή κρύες σάλτσες για τα φαγητά ή τα γλυκά σας, μερικές φορές καθώς το ζεσταίνετε ή το ανακατεύετε, γίνεται νερουλό.
Συμβουλή: Για να πήξει ξανά η σάλτσα στην οποία έχετε χρησιμοποιήσει γιαούρτι, προσθέστε αλεύρι ή κορν φλάουερ (1 κουταλιά ανά κεσεδάκι) διαλυμένο σε μικρή ποσότητα κρύου νερού λίγο πριν βράσει.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Tο άμυλο του σιταριού (που περιέχει το αλεύρι) ή του καλαμποκιού (που περιέχει το κορν φλάουερ) έχει την ιδιότητα, όταν ζεσταίνεται, να συγκρατεί νερό στη μάζα του. Έτσι, απορροφάται η περίσσεια του υγρού και η σάλτσα γίνεται πιο πηχτή.

Όταν το μέλι «ζαχαρώσει»
Bάλατε κατά λάθος το μέλι στο ψυγείο και όταν το βγάλατε, αντιληφθήκατε ότι έχει κρυσταλλώσει; Mην ανησυχείτε. Tο «ζαχαρωμένο» μέλι δεν είναι αλλοιωμένο και υπάρχουν τρόποι να το επαναφέρετε στην αρχική του μορφή.
Συμβουλή: Bάλτε το μέλι σε ένα γυάλινο δοχείο και βυθίστε το σε ένα κατσαρολάκι με νερό στους 45-55ο C. Προσοχή! Mην το βράσετε, γιατί θα χαθούν τα αρωματικά του στοιχεία και θα μειωθεί η θρεπτική του αξία. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το σε χώρο δροσερό και σκοτεινό εκτός ψυγείου, για να καθυστερήσετε την κρυστάλλωση.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Tο «ζαχάρωμα» συμβαίνει κυρίως στο πραγματικό μέλι από άνθη και δηλώνει αγνότητα. Kατά τη διαδικασία αυτή, οι γλυκαντικές ουσίες που περιέχει στερεοποιούνται. Aκολουθώντας την παραπάνω μέθοδο, πετυχαίνουμε τη διάλυση των κρυστάλλων.

2 μαγειρικά μυστικά για... αδιόρθωτα λάθη!
Tο... παραφρυγανισμένο ψωμί ή το κρέας που ψήσατε λίγο παραπάνω είναι σαφές ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν όπως πριν. Πριν τα πετάξετε, όμως, σκεφτείτε ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους στο τραπέζι σας!
Aν φρυγανίσατε παραπάνω το ψωμί: Aφού ξύσετε με ένα μαχαίρι τα μαύρα σημεία, ανακατέψτε 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο και 1 κουταλάκι λεμόνι, αλείψτε τις φέτες και θα έχετε σκορδόψωμα, ως σνακ ή συνοδευτικό του γεύματός σας. Eναλλακτικά, μπορείτε να κόψετε το ψωμί σε κύβους και να το προσθέσετε ως κρουτόν στις σούπες ή στις σαλάτες σας.
Aν παραψήσατε το κρέας: Για να δώσετε γεύση στο στεγνό κρέας, κόψτε το σε λεπτές φέτες και περιχύστε το με μια σος από μουστάρδα. Θα χρειαστείτε μισό λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μαγιονέζα και 1 κουταλιά μουστάρδα.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #8
« στις: Μάιος 21, 2009, 13:51:41 μμ »
ata Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.004
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Πολύ χρήσιμο θέμα .... και πολύ ενδιαφέρουσες οι μέχρι τώρα καταχωρήσεις...μπράβο !!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #9
« στις: Μάιος 21, 2009, 17:02:53 μμ »
vago Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Για λεμονάτο που έμεινε με πολλά ζουμιά ενώ το κρέας έχει παραβράσει (συμβουλή της Μαργαρίτας):
Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα αφήνοντας το ζουμί να βράζει. Χτυπάμε στο μούλτι λίγο από το ζουμί με μία κ.σ. μουστάρδα και άλλη μία τυρι φιλαδέλφεια. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα συνεχίζοντας το βράσιμο και ως δια μαγείας η σάλτσα δένει σε χρόνο μηδέν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κρέας και ούτε γάτα ούτε ζημιά  Κλείσιμο ματιού.
Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
 
Απάντηση #10
« στις: Μάιος 21, 2009, 18:31:57 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Για λεμονάτο που έμεινε με πολλά ζουμιά ενώ το κρέας έχει παραβράσει (συμβουλή της Μαργαρίτας):
Χτυπάμε στο μούλτι λίγο από το ζουμί με μία κ.σ. μουστάρδα και άλλη μία τυρι φιλαδέλφεια.
και λιγο παραπανω ... Κλείσιμο ματιού

Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κρέας και ούτε γάτα ούτε ζημιά  Κλείσιμο ματιού.

και πολυ νοστιμο!!ε?

μπραβο παιδι μου  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο 
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #11
« στις: Μάιος 21, 2009, 22:16:05 μμ »
despoinaki Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008

Προφίλ
Δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά δεν πειράζει. Λοιπόν, επειδή δε χρησιμοποιώ φούρνο μικροκυμάτων, είχα μεγάλο πρόβλημα με το ξαναζέσταμα των μακαρονιών. Κόλλαγαν και ξεραίνονταν κάθε φορά που ήθελα να τα ζεστάνω, όσο και να τα ανακάτευα. Μια μέρα, έβαλα την κατσαρόλα στο μάτι και το άναψα στο 1 (μάτι με διαβάθμιση ως το 12). Σε δέκα λεπτάκια τα μακαρόνια ήταν σούπερ. Σα να τα είχα φτιάξει εκείνη την ώρα.  up
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
 
Απάντηση #12
« στις: Νοέμβριος 02, 2009, 10:14:45 πμ »
marylou Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 763
Μέλος από: Μάρ, 2009

Προφίλ
Για λεμονάτο που έμεινε με πολλά ζουμιά ενώ το κρέας έχει παραβράσει (συμβουλή της Μαργαρίτας):
Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα αφήνοντας το ζουμί να βράζει. Χτυπάμε στο μούλτι  εναλλακτικά λίγο απο το ζουμάκι του φαγητού μας με λίγο νεράκι και 1 κουταλίτσα κορν φλάουρ και γίνεται σούπερ..
επίσης αν η ρεβυθόσουπά σας φανεί κάπως νερουλή μπορείτε να πάρετε μερικά ρεβίθια με λίγο ζουμάκι και να τα πολτοποιήσετε στο μούλτι.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 02, 2009, 10:20:40 πμ από margarita79 » Καταγράφηκε
                 Πίσω απο τα σύννεφα.... ο ήλιος πάντα θα λάμπει !!!
 
Απάντηση #13
« στις: Νοέμβριος 03, 2009, 19:48:54 μμ »
Nena Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ
Ωραία ιδέα! Ωραίες συμβουλές. Άντε να βάλω κι εγώ το κατιτις μου:

- Αν πιάσει το φαγητό: Βρέξτε μια πετσέτα παχουλή, μην την στύψετε. Ακουμπήστε πάνω την καυτή/καμμένη κατσαρόλα. Αφήστε για λίγο. Αδειάστε χωρίς ξύσιμο το φαγητό που ξεκόλλησε καλά από μόνο του σε άλλη κατσαρόλα και συνεχίστε όπως είπε σοφά η Mary μας.

- Όταν βράζετε κουνουπίδι, συχνά ο απορροφητήρας δεν φτάνει για την καταπληκτική του μυρωδιά που σκορπάει παντού. Για να την αποφύγετε, λοιπόν, βάλτε σε κάποιο ματάκι και κάψτε μία φέτα ψωμί.

- και το καλύτερο ή... χειρότερο (Κλείσιμο ματιού: Κάποιες ώρες μυρίζει η τουαλέτα αφού είναι χώρος αναγκών...  Τότε, ανάψτε ένα σπίρτο και φυσήξτε το αμέσως να σβήσει. Ε ανάψτε και δεύτερο.Αφήστε τα στο wc.

Καταγράφηκε
 
Απάντηση #14
« στις: Νοέμβριος 04, 2009, 08:38:39 πμ »
Flora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Δεν άνοιξαν τα ποπ κορν ;
Μαζεύουμε τους σπόρους που δεν άνοιξαν, τους μουλιάσουμε σε ζεστό νερό για περίπου 4-5 λεπτά και αφού τους στραγγίζουμε, τους φτιάχνουμε πάλι από την αρχή

Το έκανα εχθές το βράδυ!
Μου είχε μείνει λίγο ποπ κορν σε σακουλάκι το οποίο είχε μια τρυπούλα που δεν είχα δει όταν το φύλαξα στο ντουλάπι, με αποτέλεσμα να μπαγιάτεψε μάλλον  Αναποφασιστικότητα
Όχι μόνο άνοιξαν όλα, αλλά ήταν και πολύ μεγάλα κι αφράτα  Έκπληξη
Ευχαριστούμε Άρχο για τη συμβουλή  up
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 2 » Πάνω