Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 20, 2024, 12:45:45 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
2
Αποστολέας
Θέμα: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται; (Αναγνώστηκε 141186 φορές)
Απάντηση #15
«
στις:
Νοέμβριος 12, 2009, 13:38:12 μμ »
ele
Απλό μέλος
ΑΝ ΖΕΙΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ...
Φύλο:
Μηνύματα: 35
Μέλος από: Νοέ, 2009
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Επισης για το κουνουπιδι, συμβουλη της μαμας , να το βραζουμε με γαλα.Δηλαδη μισο νερο μισο γαλα.Γινεται πολυυυ νοστιμο και δεν μυριζει το σπιτι!!
Καταγράφηκε
Απάντηση #16
«
στις:
Απρίλιος 07, 2010, 02:35:15 πμ »
ninakaterina
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 13
Μέλος από: Απρ, 2010
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
γεια σας και απο μενα!!!!
η συμβουλη με το ποπ κορν μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον και θα τη δοκιμασω καποια στιγμη.
διαβασα για το καμμενο φαγητο και εχω να προσθεσω οτι η γευση του αλλαζει αν προσθεσουμε λιγη ζαχαρη. το πολυ μια με μιση κουταλια της σουπας.
δεσποινακι ενασ καλοσ και σχεδον γρηγορος τροποσ για να ζεστανεισ μακαρονια χωρισ να σου κολισουν ειναι να τα αφησεις να χαναβρασουν με λιγο νερο και για λιγα λεπτακια και οταν τα σουρωσεις ειναι μια χαρα. δεν εχουν χασει ουτε το βουτυρο οπυ μπορει να εχεισ προσθεσει στην αρχη.
αυτα και θα χαρω πολυ να εχω βοηθησει.
Καταγράφηκε
Απάντηση #17
«
στις:
Απρίλιος 07, 2010, 04:37:50 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Φυσικά κι έχεις βοηθήσει. Πολλή καλή συμβουλή
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #18
«
στις:
Απρίλιος 07, 2010, 17:09:26 μμ »
Nena
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Δυο μικρές συμβουλές:
1. Αφού βράσετε τα μακαρόνια ρίξτε τους 1-2 Κ. σ. λάδι (καλύτερα σπορέλαιο). Όταν έρθει η ώρα να τα φάτε κι αν έχουν κρυώσει, βράστε νερό, ρίξτε τα μακαρόνια μέσα και ξανασουρώστε τα. Δεν χαλάνε, δεν κολλάνε είναι φρεσκότατα. Έτσι άλλωστε δουλεύει γνωστή αλυσσίδα πάστας. Το λαδάκι τα βοηθά να μην κολλήσουν αν είναι να φαγωθούν αργότερα.
2. Αν η σάλτσα βγει πιο αραιή απ ό,τι την θέλετε, ανακατέψτε λίγο βούτυρο με αλεύρι, ζυμώστε το σαν μπαλάκι και ρίξτε το στη σάλτσα. Θα πήξει και θα μείνει γυαλιστερή ενώ με το κορν φλάουρ συνήθως θολώνει.
Καταγράφηκε
Απάντηση #19
«
στις:
Ιούνιος 27, 2010, 09:14:20 πμ »
vilia
Αρχάριο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5
Μέλος από: Ιούν, 2010
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Πολύ καλό το θέμα αυτό
Αυτό με την σάλτσα το κάνω κι εγώ κι όντως το αποτελεσμα είναι εξαιρετικό!!
Καταγράφηκε
Απάντηση #20
«
στις:
Ιανουάριος 31, 2011, 10:12:01 πμ »
tamar
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 132
Μέλος από: Ιαν, 2011
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Αν μας πέσει πολύ πιπέρι τί κάνουμε; Ξέρετε κανά κόλπο;
Καταγράφηκε
Εάν δεν είχα το αίσθημα του χιούμορ, τότε θα έπρεπε να αυτοκτονήσω.... (Μ. Γκάντι)
Απάντηση #21
«
στις:
Μάρτιος 27, 2012, 15:52:56 μμ »
pcmedical
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 37
Μέλος από: Μάρ, 2012
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
ευχαριστω πολυ χρησιμο για μενα τον αχαριο
Καταγράφηκε
https://www.pcmedical.gr
Πλήρης τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών & Webdesign
Απάντηση #22
«
στις:
Δεκέμβριος 03, 2012, 15:29:10 μμ »
KateAthens
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 15
Μέλος από: Οκτ, 2012
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Eυχαριστούμε. Χρησιμοτατο για μας τους αχρηστους
Καταγράφηκε
Απάντηση #23
«
στις:
Φεβρουάριος 10, 2013, 00:21:04 πμ »
efh6
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 66
Μέλος από: Φεβ, 2013
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Πολυ χρησιμο θεμα
θα πω και εγω καποια κολπακια που χρησιμοποιω σε τετοια ατυχηματα.....
Οταν μου πεφτει παραπανω αλατι στο φαγητο ριχνω στην κατσαρολα μια ολοκληρη πατατα και την αφαιρω μολις ολοκληρωθει το μαγειρεμα....λογο του αμύλου που περιεχει απποροφα κατα το βρασιμο υγρα αρα κατα συνεπεια και ενα μερος του αλατιου
και μια που την κανω συχναααααα λογο του οτι ειμαι ξεχασιαρα
συνηθως το ψωμι της προηγουμενης μερας ξερενεται και εγω ξεχνω να παρω φρεσκο .....δεν τρεχω στο φουρνο βαριεμαι....το τυλιγω σε νωπη πετσετα και το βαζω στο φουρνο για 10 λεπτα στους 120 βαθμους....το ψωμακι ξαναβρισκει την χαμενη του υγρασια
Καταγράφηκε
Απάντηση #24
«
στις:
Μάρτιος 03, 2013, 19:17:29 μμ »
Eva1973
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 997
Μέλος από: Φεβ, 2013
Απ: Λάθος στο μαγείρεμα; Πως διορθώνεται;
Επίσης, στο κουνουπίδι μπορούμε να ρίξουμε ενα κρεμμύδι ολόκληρο να βράσει μαζί,και να πάρει την άσχημη μυρωδιά του.Άλλο κολπάκι ,για το σκόρδο,είναι όταν το βάζουμε στο φαγητό να βγάζουμε την καρδιά του,ώστε να μην κάνει το φαί βαρύ και το στομάχι μας με καούρες.Ή να το βάζουμε ολόκληρο για να το βγάζουμε στο τέλος.Ίσα-ίσα να πάρει την γεύση του και το άρωμα του.
Καταγράφηκε
Ηλικία: 41,5 ετών. Ξεκίνησα :74.70 , 15/6 : 68.700γρ.
3/7 : 67.500γρ
Σελίδες
«
1
2
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...