GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 26, 2024, 01:06:05 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Εμείς, το GreekMasa ...
| |-+  Αρχείο συζητήσεων
| | |-+  Τι θα φάμε σήμερα;
| | | |-+  2007
| | | | |-+  Οκτώβριος 2007
| | | | | |-+  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/10/07 σήμερα θα φάμε......
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/10/07 σήμερα θα φάμε......  (Αναγνώστηκε 6639 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Οκτώβριος 05, 2007, 14:40:51 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης

Κατά τα άλλα τρώμε γαλοπούλα με κρούστα και μπασμάτι, την οποία έφτιαξε χθες και σήμερα το πρωί που δοκίμασα είχε σφίξει πάλι το κρέας. Θα το ζεστάνω και θα φτιάξω και μια σάλτσα μουστάρδας για να "γλιστράει". Μηπως το παραέξησα? Ποιός ξέρει, απλά φοβόμουν μη μείνει άψητο στη μέση το κρέας και το έψησα στους 190 για μια ώρα και δέκα λεπτά (1 κιλό ήταν το φιλέτο γαλοπούλας)
anasta211
Λοιπόν, δεν ξέρω ποια συνταγή έκανες. Αν έκανες αυτή τη συνταγή που είχα δώσει στο μάσα, την έψησες πολύ. Δεν μένει άψητο το μέσα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες όπως ακριβώς τις δίνω. Μένει τρυφερό και την επόμενη μέρα και το χρησιμοποιείς όπως χρησιμοποιούμε και το ζαμπόν. Βέβαια μπορείς και να το ζεστάνεις και θα μαλακώσει περισσότερο.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω