Κατά τα άλλα τρώμε γαλοπούλα με κρούστα και μπασμάτι, την οποία έφτιαξε χθες και σήμερα το πρωί που δοκίμασα είχε σφίξει πάλι το κρέας. Θα το ζεστάνω και θα φτιάξω και μια σάλτσα μουστάρδας για να "γλιστράει". Μηπως το παραέξησα? Ποιός ξέρει, απλά φοβόμουν μη μείνει άψητο στη μέση το κρέας και το έψησα στους 190 για μια ώρα και δέκα λεπτά (1 κιλό ήταν το φιλέτο γαλοπούλας)
anasta211
Λοιπόν, δεν ξέρω ποια συνταγή έκανες. Αν έκανες αυτή τη συνταγή που είχα δώσει στο μάσα, την έψησες πολύ. Δεν μένει άψητο το μέσα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες όπως ακριβώς τις δίνω. Μένει τρυφερό και την επόμενη μέρα και το χρησιμοποιείς όπως χρησιμοποιούμε και το ζαμπόν. Βέβαια μπορείς και να το ζεστάνεις και θα μαλακώσει περισσότερο.