Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Σεπτέμβριος 28, 2023, 12:59:27 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
2
»
Αποστολέας
Θέμα: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ (Αναγνώστηκε 22744 φορές)
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 17:51:21 μμ »
lovestars
Πλήρες μέλος
Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
Φύλο:
Μηνύματα: 172
Μέλος από: Ιούν, 2009
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες..
Πρίν λίγο καιρό έβλεπα την αξιαγάπητη και πολύ καλή μαγείρισσα κα Μαρία Λόη να φτιάχνει μία πίτα "ξεβράκωτη",η οποία σαν βασικό συστατικό της είχε τα μακαρόνια.
Η κυρία Λόη τόνισε ότι τα ζυμαρικά δεν τα ξεπλένουμε ποτέ όταν τα σουρώνουμε για να μην χάσουμε την νοστιμιά τους και το άμυλο τους.
Εγώ πάντα τα ξεπλένω για να φύγει "η κόλλα" όπως το λέω εγώ και για να είναι κάπως "ζωηρά".
Θα ήθελα την άποψή σας!
Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
https://www.funkycook.gr/
Απάντηση #1
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 18:08:50 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
κοιταξε νομιζω αυτο το λενε οταν τα σερβιρεις σκετα χωρις λαδι ή βιταμ ή αταν τα ανακατευεις με καποια σαλτσα.
Εγω οταν προκειται να σερβιρω με σαλτσα απο πανω παντα τα ξεπλενω και τα ξαναβαζω στην κατσαρολα με λιγο βιταμ.
ειναι σαφως πιο νοστιμα.
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #2
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 18:19:22 μμ »
matina
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 487
Μέλος από: Ιαν, 2009
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Γεια σου και απο μενα.Τα μακαρονια δεν τα ξεπλενω ποτε αφου βρασουν.
Επισης οταν τα σερβιρω με σαλτσα δεν τα <τσουζω> με βουτυρο,το κανω μονο αν ειναι να τα σερβιρω με τυρι.
Αυτα. φιλακια
Καταγράφηκε
Απάντηση #3
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 19:18:47 μμ »
despoinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Τα μακαρόνια δεν τα ξεπλένω ποτέ. Μα αν ξεπλυθούν και φύγει η κόλλα τους όπως λες, πώς θα κολλήσει πάνω στο μακαρόνι η σάλτσα; Εγώ απλά τα σουρώνω και τα ξαναρίχνω στην κατσαρόλα είτε με λίγο βούτυρο είτε με μια κουταλιά λάδι από τη σάλτσα που έχω φτιάξει.
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
Απάντηση #4
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 19:50:08 μμ »
lovestars
Πλήρες μέλος
Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
Φύλο:
Μηνύματα: 172
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Μαργαρίτα θα συμφωνήσω μαζί σου,γιατί έτσι τα κάνω κι εγώ.
Πάντα τα ξεπλένω και τα βάζω σε βιτάμ που έχω κάψει με λίγο πιπεράκι.
Πάντα εδω και πολλά χρόνια τα ζυμαρικά τα ξεπλένω και μετά τα χρησιμοποιώ,προχτές έκανα το πείραμα να μήν τα ξεπλύνω και μου φάνηκε λίγο οτι μύριζαν και κολλούσαν , τέλος πάντων κάπως ήταν.
Όσο για την σάλτσα πιστεύω το άν θα κολλήσει η σάλτσα στα ζυμαρικά έχει να κάνει με το πόσο καλά είναι δεμένη,άν κάνω λάθος διορθώστε με.
Ευχαριστώ!
Καταγράφηκε
https://www.funkycook.gr/
Απάντηση #5
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 20:00:58 μμ »
despoinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Μα αυτό για τη σάλτσα δεν το λέμε εμείς. Το λένε οι σεφ και οι μάγειροι. Εξάλλου ο καθένας μας μαγειρεύει όπως του αρέσει. Εσύ έβαλες το θέμα και ζήτησες τη γνώμη μας. Εμείς απλά σου λέμε τι κάνουμε. Δε σου λέμε τι πρέπει να κάνεις εσύ.
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
Απάντηση #6
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 20:04:15 μμ »
ekaterini
Ανώτατο μέλος
Ας αφήσουμε την πραγματικότητα να βρει τα όριά μας
Φύλο:
Μηνύματα: 1.372
Μέλος από: Μάι, 2008
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Εγώ λοιπόν θα συμφωνήσω μα την κα Λόη, την Δέσποινα και τη Ματίνα. Τα μακαρόνια δεν τα ξεπλένουμε ποτέ. Χάνουν τη νοστιμιά τους. Μόνο στην Ελλάδα έχω δει νοικοκυρές να ξεπλένουν μακαρόνια. Να προσθέσω επίσης ότι τις περισσότερες φορές οι Ιταλίδες νοικοκυρές αραιώνουν την σάλτσα (πέστο π.χ.) με λίγο νερό από την κατσαρόλα που έχουν βράσει τα μακαρόνια. Περί ορέξεως βέβαια...................κολοκυθόπιτα
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 26, 2009, 20:12:22 μμ από ekaterini
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #7
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 21:05:06 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Εγω δεν αμφιβαλω οτι το μακαρονοζουμο ειναι νοστιμο.Μαλιστα το κραταω και το χρησιμοποιω στην καρμποναρα. Ομως νομιζω οτι το μακαρονι αν δεν το ξεπλυνουμε λιγο (δε λεω να του κανουμε μπανιο)και δεν του βαλουμε καποιο λιπαντικο (βουτυρο,λαδι εγω προτιμω βιταμ)στην περιπτωση που δεν ανακατεψουμε τη σαλτσα μεσα ειναι σιγουρο οτι τρωγεται ευχαριστα μονο εκεινη τη στιγμη.Αν το αφησεις ετσι στην κατσαρολα μετα απο καποια ωρα τα ζυμαρικα κολλανε μεταξυ τους.Βαζω και στοιχημα
Εσεις παντα τις σαλτσες τις βαζετε μεσα στην κατσαρολα?
Οσο για τους σεφ πολλες φορες διαφωνω μαζι τους για τον απλουστατο λογο οτι σχεδον παντα μαγειρευουν φαγητα που θα σερβιριστουν και θα καταναλωθουν αμεσα.Δε μαγειρευουν ας πουμε απο βραδυς για μια ολοκληρη οικογενεια ενα ισως και παραπανω πακετα μακαρονια.
οσο για το νερο στη σαλτσα... βεβαιως και παιζει ρολο ποσο δεμενη ειναι.Εγω αν ειναι κατι που απεχθανομαι ειναι το νερο στις σαλτσες.Δε μπορω να βλεπω νερο μεσα σε οποιδηποτε φαγητο ..αρρωσταινω
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 26, 2009, 21:17:59 μμ από margarita79
»
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #8
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 21:55:26 μμ »
lovestars
Πλήρες μέλος
Συνταγές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
Φύλο:
Μηνύματα: 172
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Ναι βρε despoinaki το κατάλαβα αυτό !!!!
Η καθεμία έχει τον δικό της τρόπο δεν ζητάω να μου πειτε πώς να το κάνω.
Και θα συμφωνήσω πάλι με την Μαργαρίτα ! ! !
Τα μακαρόνια κολλάνε μεταξύ τους σίγουρα μου έχει συμβεί !
Η θεία μου που δεν τα ξεπλένει βάζει 1 κουταλιά ελαιόλαδο πριν τα σουρώσει για να μην κολλάνε.
Καταγράφηκε
https://www.funkycook.gr/
Απάντηση #9
«
στις:
Ιούνιος 26, 2009, 22:21:50 μμ »
despoinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Εγώ θα επιμείνω στην άποψή μου και μάλιστα θα σας μάθω και το κόλπο να ξαναζεσταίνετε μακαρόνια, σε απλή κουζίνα, και να γίνονται σαν ολόφρεσκα.
Αν έχετε κεραμική κουζίνα με διαβάθμιση 12, θα ανάβετε το μάτι στο 1 και θα περιμένετε. Σε κανένα δεκάλεπτο ή τεταρτάκι θα είναι έτοιμα και καυτά καυτά. Και κυρίως δε θα είναι κολλημένα.
Όσο για τη σάλτσα, συμφωνώ και με τις δυο σας. Σίγουρα πρέπει να είναι δεμένη και όχι νερουλή. Αυτό εξυπακουέται.
Φιλιά πολλά.
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
Απάντηση #10
«
στις:
Ιούνιος 27, 2009, 09:38:15 πμ »
caramela
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 387
Μέλος από: Μάι, 2009
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΝΓΚ.ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ. (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΝΤΑΙ ΝΑ
ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΝΙΠΤΗΡΕΣ!
ΔΗΛ.ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ...)
ΛΟΙΠΟΝ...ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ 2 ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ....ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΕΓΩ ΕΠΛΕΝΑ ΠΙΑΤΑ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!
ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΧΑΧΑΝΑ.ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ
ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΤΑΚΤΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΠΑΛΙ
ΤΑ ΞΕΠΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥΣ .ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΚΕΙ.ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ.ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΛΥΨΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ- ΜΕΓΑΛΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ) ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
(εγω παντως κανω οτι και η θεια της lovestars :λιγο λαδακι στο βρασιμο και λιγο νερακι στο ξεβγαλμα)
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 27, 2009, 09:40:00 πμ από caramela
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #11
«
στις:
Ιούνιος 30, 2009, 14:24:41 μμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Δεν τα ξεπλένω, αλλά μόλις βράσουν πρίν τα σουρώσω ρίχνω στην κατσαρόλα κρύο νερό. Αυτό ρίχνει αμέσως την θερμοκρασία και διακόπτει το βρασμό, ωστε να μείνουν τα μακαρόνια al dente. Μετά τα λαδώνω ή τα βουτυρώνω ανάλογα με τί θα τα συνοδέψω, χωρίς όμως να καίω το λάδι ή το βούτυρο.
Η αγαπημένη μου μακαρονάδα τώρα το καλοκαίρι είναι με ελαιόλαδο, ντομάτα ωμή, μοτσαρέλλα, πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κάπαρη και βασιλικό.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Απάντηση #12
«
στις:
Ιούλιος 01, 2009, 11:15:04 πμ »
vago
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Εγώ πάντα τα ξεπλένω και τα "καίω" με λίγο ελαιόλαδο (παραδοσιακά)
.
Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
Απάντηση #13
«
στις:
Ιούλιος 01, 2009, 19:55:43 μμ »
REBEKKA
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 817
Μέλος από: Μάι, 2009
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Κάποτε, είχα ακούσει κάποιον σεφ να λέει ότι τα μακαρόνια δεν τα ξεπλένουμε ποτέ. "Οι Ιταλίδες δεν κρυώνουν τα μακαρόνια", είχε πει χαρακτηριστικά. Ε, αφού οι παραδοσιακοί μακαρονάδες, δεν τα ξεπλένουν με νεράκι, δεν θα το κάνω ούτε κι εγώ. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν.... Έτσι σκέφτηκα. Και άρχισα να μην τα κρυώνω. Δεν ξέρω τί ξέρουν αυτοί (οι Ιταλοί), εγώ πάντως, ακόμη δεν το έμαθα...... Τα μακαρόνια με αυτό τον τρόπο, όσο λάδι κι αν τους έχω ρίξει μόλις πάρει βράση το νερο, ΚΟΛΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΛΑΣΤΡΙ!!!!!!!!!!!!!
Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αρκετές προσπάθειες, αποφάσισα να σταματήσω τα πειράματα, και να ξαναρχίσω να εφαρμόζω τις παλιές παραδοσιακές αξίες που μου μετέδωσε η γιαγιά και η μαμά μου: το μακαρόνι, αφού το σουρώσουμε, του ρίχνουμε λίγο κρύο νεράκι από πάνω, και μετά - αν θέμε - είτε καίμε λίγο λάδι, είτε το προσθέτουμε ωμό.... Αυτά!
Καταγράφηκε
The best is yet to come!!!!!!!!
Απάντηση #14
«
στις:
Ιούλιος 01, 2009, 21:26:59 μμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ Ή ΟΧΙ
Έχοντας ζήσει λόγω σπουδών 4 χρόνια στην Ιταλία, με σπιτονοικοκυρές ή συγκάτοικους ιταλίδες, πρέπει να πώ, οτι τα βράζουν σε μπόλικο νερό και σε μεγάλη κατσαρόλα να έχουν το χώρο τους, και μόλις τα κατεβάσουν από τη φωτιά, προσθέτουν κρύο νερό να ξεχειλίσει η κατσαρόλα και μετά τα σουρώνουν. Δεν τα ξεπλένουν μέσα στο σουρωτήρι και δεν τα καίνε. Ζεσταίνουν χωρί; να το κάψουν το λάδι(στο νότο) ή το βούτυρο(στα βόρεια) μαζί με κάποιο μυρωδικό(πιπέρι, μοσχοκάρυδο, πιπεριά κόκκινη, σκόρδο, φασκόμηλο και άλλα - ανάλογα με τί θα τα συνοδέψουν) και περιχύνουν τα ζυμαρικά - αυτά οι ιταλίδες νοικοκυρές, γιατί οι ιταλοί σεφ δεν ξέρω τί κάνουν.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Σελίδες
1
2
»
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...