GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νοέμβριος 17, 2017, 23:32:05 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Άλλες συνταγές
| | | |-+  Ένα αλλιώτικο σουφλέ τυριών (μαλακών)
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ένα αλλιώτικο σουφλέ τυριών (μαλακών)  (Αναγνώστηκε 25417 φορές)
« στις: Ιούνιος 06, 2007, 09:56:32 πμ »
Lydia Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 234
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ

100 γραμμάρια Gorgonzola
100 γραμμάρια Roquefort
100 γραμμάρια ricotta
100 γραμμάρια γούντα ή ένταμ
1 κρέμα γάλακτος
2 αυγά
Πιπέρι
Προαιρετικά φουντούκια

Παρασκευή

Σε ένα μπόλ ανακατεύω τα τυριά και προθέτω τα κροκάδια των αυγών και την κρέμα γάλακτος και τα φουτούκια σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύω τα ασπράδια σε μαρέγκα και μετά τα προθέτω στο μείγμα των τυριών αφήνωντας μια μικρή ποσότητα.
Βουτυρώνω φόρμα σουφλέ, ρίχνω το μείγμα και από πάνω λίγη μαρέγκα.
Προθερμαίνω φούρνο στους 170 βαθμούς και ψήνω για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Δεν ανοίγω φούρνο σε καμμία περίπτωση!!!

Σερβίρω άμεσα με πράσινη σαλάτα.
Bon appetite!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2007, 17:24:49 μμ από admin » Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω