Το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω ένα τεράστιο, βαρύ, βαθύ, κάποτε πανακριβο, χρώματος ασημί μέσα κι έξω, τηγάνι. Δεν είχε ποτέ του επίστρωση αντικολητική και ο πάτος του είναι αρκετά σαγρέ, σαν να έχει μικρά τεραγωνάκια. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορείς να τηγανίσεις, γιατί κολάει. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; Είναι κρίμα να το πετάξω, είναι ιδανικό για παέγιες και μαγείρεμα τετοιου είδους. Μήπως να το κάνω κατσαρόλα;
Κάθε φορά που κατεβάζω το τηγάνι από τη φωτιά, του ρίχνω νερό. Βέβαια περνάω μεγάλο μέρος της ζωής μου χτυπώντας τηγάνια για να ισιώσουν.