Δεν έχεις φάει αμπελοφάσουλα
;;;
Σίγουρα βρε Λια μου, μήπως τα ξέρεις κάπως αλλιώς;Ειναι ένα στρογγυλό φασολάκι πολύ μακρύ και πολύ λεπτό με σκούρο πράσινο χρώμα γεμάτο χάντρες μέσα.Για να τα καθαρίσεις "σπας" λίγο τις μαυρες ακρούλες και κοιτάς προσεκτικά αν έχει καμμια τρυπούλα.Αν είναι πολύ μακρύ τα κόβεις στη μέση και τα βράζεις.Η μητέρα μου βάζει μέσα στην κατσαρόλα και μια μικρή ντομάτα ατόφια, εγώ πάλι όχι δεν βλέπω διαφορά στη γευση!Επίσης τα βγάζω λίγο ζωντανά αλλά πάλι γουστα είαναι αυτά.
Τα κάνεις σαλατούλα με λαδόξυδο, είναι καταπληκτικά.Τα έφτιαξα πριν απο 2 εβδομάδες, μάλλον τα τελευταία της εποχής.