|
« στις: Οκτώβριος 26, 2007, 00:14:26 πμ »
|
|
miranda
Επισκέπτης
|
|
|
2 ΚΙΛΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ η ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΤΩΝ 850 ΓΡ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ 1 ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ (ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ) 250 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ , ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ , ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ======= ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ( ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ) ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΤΑ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΛΕΙΩΜΕΝΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΕΥΚΟΛΗ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΜΙΡΑΝΤΑ
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 27, 2007, 15:07:47 μμ από admin »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Ιανουάριος 09, 2008, 16:21:14 μμ »
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Ιανουάριος 10, 2008, 21:20:15 μμ »
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 10:00:14 πμ »
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 10:02:34 πμ »
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 10:16:59 πμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Το παντζάρι με το σκόρδο είναι ο απόλυτος συνδιασμός! Την σαλάτα αυτή την έκανε η μαμά μου και ράντιζε τα παντζάρια απο το προηγούμενο βράδυ με το ξύδι και με το λυωμένο σκόρδο για να πάρει όλη την γεύση και την αψάδα. Την επόμενη την συναρμολογούσε και την άφηνε να δέσουν καλά οι γεύσεις μέχρι να την σερβίρει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 10:22:07 πμ »
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 11:27:27 πμ »
|
|
Lydia
Πλήρες μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 234
Μέλος από: Ιούν, 2007
|
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 11:31:47 πμ »
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 12:36:08 μμ »
|
|
Lia_P
Επισκέπτης
|
|
|
Λυδία, από ότι βλέπω οι 2 συνταγές δεν είναι ακριβώς ίδιες, αλλά έχουν μερικές διαφορές. Πιστεύω ότι καλό είναι , να δίνουμε και άλλες ιδέες πάνω στην ίδια συνταγή. Πάντως εγώ θα τις δοκιμάσω και τις δύο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #10
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 12:58:58 μμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #11
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 13:18:30 μμ »
|
|
Απάντηση #12
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 15:22:31 μμ »
|
|
Απάντηση #13
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 20:05:11 μμ »
|
|
Απάντηση #14
|
« στις: Ιανουάριος 11, 2008, 21:06:19 μμ »
|
|
margarita
Mέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 53
Μέλος από: Ιαν, 2008
|
Απορώ πως δημιουργήθηκε θέμα με την πατζαροσαλάτα. Οι συνταγές δεν είναι κανενός πρωτότυπη έμπνευση. Ίσα ίσα που βοηθά να είναι δημοσιευμένες αρκετές φορές έτσι ώστε να τις διαβάζουμε όλοι όσοι δεν έχουμε και τόσο υπομονή στο ψάξιμο ή μας έχει ξεφύγει της προσοχής. Εξάλλου η δημοσίευση στο forum πιστεύω ότι έγινε και για να το συζητήσουμε και λίγο το θέμα!!! Εάν μας αρέσει ή όχι, άλλες συμβουλές κλπ. Μην δίνετε σημασία βρε παιδιά σε τέτοιες λεπτομέρειες σχετικά με την "ιδιοκτησία" της συνταγής. Εξάλλου είναι ήδη πολύ γνωστή συνταγή. Είναι τόσο ωραίο το κλίμα στο Forum!!! Ας μη χαλιόμαστε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|