GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 21, 2021, 11:36:22 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Τα μυστικά της κουζίνας
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 3 4 5 6 7 » Κάτω
Αποστολέας
Μόνιμο θέμα Θέμα: Τα μυστικά της κουζίνας  (Αναγνώστηκε 135172 φορές)
Απάντηση #45
« στις: Μάρτιος 31, 2008, 16:35:22 μμ »
IRINI
Επισκέπτης
Για να διατηρήσετε τις πατάτες περισσότερο καιρό, χωρίς τις γνωστές φύτρες, βάλτε μέσα στο καλάθι που τις έχετε κι ένα μήλο.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #46
« στις: Απρίλιος 01, 2008, 09:35:09 πμ »
elie Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 644
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
4. Αν το ψυγείο μυρίζει βάλτε σε ένα μπωλάκι σόδα μαγειρική ελαφρώς βρεγμένη. Η σόδα θα απορροφήσει τις μυρωδιές. Αυτό μου το έχει πει ο σύζυγος που είναι ψυκτικός! Στριφογύρισμα ματιών

Σήμερα θα έκανα αυτή την ερώτηση! Ευχαριστώ yiouli, θα εφαρμόσω τη συμβουλή. Κάπου... κρύφτηκε ένα κομμάτι τυρί στο ψυγείο και το ξέχασα (μας αρέσουν πολύ τα τυριά και από τη μεγάλη ποικιλία χάνω το λογαριασμό καμιά φορά, δυστυχώς). Μύρισε όλο το ψυγείο, χάλια.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #47
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 10:27:32 πμ »
athene
Επισκέπτης
Na valo kai egw me thn seira mou merika tips .

1. Sta tiganita na vazete alevri gia ta cakes eine oti kalitero giati den  8a sas mavrisi to ladi sto tigagh .

2 .Gia na kanete spitiko baking :
1/4 koupa cream of tartar
2 koutalies tis soupas  baking soda .

otan h syntages apetoun ksinogalo ,ftiakste diko sas .

1 /4 tis koupas giaourti
1/4 tis koupas gala .

 Χαμόγελο



Καταγράφηκε
 
Απάντηση #48
« στις: Απρίλιος 22, 2008, 19:02:23 μμ »
gogo
Επισκέπτης
εάν η συνταγή για το cake μας ζητάει 3 αβγά και εμείς έχουμε 2 τότε το τρίτο να το βάλετε σαν ξίδι ,δηλαδή 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι + τα 2 αβγά σώθηκε η κατάσταση.
Η μητέρα μου έλεγε πάντα τη πατάτα παίρνει το παίρνει το αλάτι εάν έπεσε πολύ στο φαγητό .με τα χρονια όμως ανακαλύφθηκαν άλλες τεχνικές, το sherry και το γιαούρτι τραβάνε όντως το πολύ αλάτι από το φαγητό.
Το χταπόδι και αλλα θαλασσινά μαγειρεύονται πιο εύκολα  εάν βάλετε μέσα στην κατσαρόλα το φελλό από ένα μπουκάλι κρασί.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #49
« στις: Απρίλιος 22, 2008, 22:51:32 μμ »
Ranja Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.326
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ
Ωραίο κόλπο με το ξύδι αντί για αυγό!  Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
It's never too late to start all over again
 
Απάντηση #50
« στις: Απρίλιος 29, 2008, 10:48:31 πμ »
IRINI
Επισκέπτης
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΓΟ ΓΩΓΩ.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #51
« στις: Μάιος 03, 2008, 10:48:44 πμ »
gogo
Επισκέπτης
1.Η ελαφριά κρέμα μπορεί να κτυπηθεί με το να προσ8εσετε ασπραδι.
2.μην πετασκετε τα τσοuρεκια η τα κοuλοuρια τοu πασχα ,φτιαξετε καριοκεσ.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #52
« στις: Μάιος 03, 2008, 11:03:18 πμ »
gogo
Επισκέπτης
http://www.taunton.com/finecooking/Tips-Techniques/Knife-Skills/53300.aspx?channel=6

ena oreotato link gia arxaries sthn kouzina 
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #53
« στις: Μάιος 03, 2008, 15:12:47 μμ »
Maraki
Επισκέπτης
Πολύ καλό γωγω ευχαριστούμε! θα το μελετήσουμε!!!
 Κλείσιμο ματιού  Μεγάλο χαμόγελο  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #54
« στις: Μάιος 06, 2008, 19:08:09 μμ »
Nena Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ

Ωραιότατος ιστότοπος πράγματι. ΄Ομως πολλά δε ζητάει για να γραφτείς?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #55
« στις: Μάιος 06, 2008, 20:19:26 μμ »
gogo
Επισκέπτης
δεν χρειάζεται να γραφτείς ,έχει και free video .
αλλα θα βάλω σε λίγες μέρες και αλλα link ως τότε λίγη υπομονή
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #56
« στις: Μάιος 07, 2008, 20:25:26 μμ »
gogo
Επισκέπτης
http://www.cooking.com/techniques/vidtech_toc.asp
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #57
« στις: Μάιος 12, 2008, 14:51:00 μμ »
gogo
Επισκέπτης
φοβούμενες την σαλμονέλα ,πολλές δεν φτιάχνουμε icing !!
στην θέση τον αβγών μπορούμε να βάλουμε meringue powder.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #58
« στις: Μάιος 17, 2008, 21:08:51 μμ »
xanthibax Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.344
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Μήπως ξέρει κανένας πως να μην κολλάνε τα ψάρια στη σχάρα.
Είναι το μόνιμο πρόβλημα του άντρα μου κάθε φορά που ψήνει ψάρια στα κάρβουνα.
Δοκίμασε να περνάει τη σχάρα με κρεμμύδι αλλά δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο.
Καταγράφηκε
  Ανάβω στίχους να ξορκίσω το κακό που πλάκωσε τη χώρα!!!
 
Απάντηση #59
« στις: Μάιος 17, 2008, 21:57:56 μμ »
Ranja Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.326
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ
Δοκιμάσατε να λαδώσετε τη σχάρα & τα ψάρια?
Καταγράφηκε
It's never too late to start all over again
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 3 4 5 6 7 » Πάνω