Απάντηση #45
|
« στις: Μάρτιος 31, 2008, 16:35:22 μμ »
|
|
IRINI
Επισκέπτης
|
|
|
Για να διατηρήσετε τις πατάτες περισσότερο καιρό, χωρίς τις γνωστές φύτρες, βάλτε μέσα στο καλάθι που τις έχετε κι ένα μήλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #46
|
« στις: Απρίλιος 01, 2008, 09:35:09 πμ »
|
|
|
Απάντηση #47
|
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 10:27:32 πμ »
|
|
athene
Επισκέπτης
|
|
|
Na valo kai egw me thn seira mou merika tips . 1. Sta tiganita na vazete alevri gia ta cakes eine oti kalitero giati den 8a sas mavrisi to ladi sto tigagh . 2 .Gia na kanete spitiko baking : 1/4 koupa cream of tartar 2 koutalies tis soupas baking soda . otan h syntages apetoun ksinogalo ,ftiakste diko sas . 1 /4 tis koupas giaourti 1/4 tis koupas gala .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #48
|
« στις: Απρίλιος 22, 2008, 19:02:23 μμ »
|
|
gogo
Επισκέπτης
|
|
|
εάν η συνταγή για το cake μας ζητάει 3 αβγά και εμείς έχουμε 2 τότε το τρίτο να το βάλετε σαν ξίδι ,δηλαδή 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι + τα 2 αβγά σώθηκε η κατάσταση. Η μητέρα μου έλεγε πάντα τη πατάτα παίρνει το παίρνει το αλάτι εάν έπεσε πολύ στο φαγητό .με τα χρονια όμως ανακαλύφθηκαν άλλες τεχνικές, το sherry και το γιαούρτι τραβάνε όντως το πολύ αλάτι από το φαγητό. Το χταπόδι και αλλα θαλασσινά μαγειρεύονται πιο εύκολα εάν βάλετε μέσα στην κατσαρόλα το φελλό από ένα μπουκάλι κρασί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #49
|
« στις: Απρίλιος 22, 2008, 22:51:32 μμ »
|
|
Απάντηση #50
|
« στις: Απρίλιος 29, 2008, 10:48:31 πμ »
|
|
IRINI
Επισκέπτης
|
|
|
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΓΟ ΓΩΓΩ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #51
|
« στις: Μάιος 03, 2008, 10:48:44 πμ »
|
|
gogo
Επισκέπτης
|
|
|
1.Η ελαφριά κρέμα μπορεί να κτυπηθεί με το να προσ8εσετε ασπραδι. 2.μην πετασκετε τα τσοuρεκια η τα κοuλοuρια τοu πασχα ,φτιαξετε καριοκεσ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #52
|
« στις: Μάιος 03, 2008, 11:03:18 πμ »
|
|
gogo
Επισκέπτης
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #53
|
« στις: Μάιος 03, 2008, 15:12:47 μμ »
|
|
Maraki
Επισκέπτης
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #54
|
« στις: Μάιος 06, 2008, 19:08:09 μμ »
|
|
Απάντηση #55
|
« στις: Μάιος 06, 2008, 20:19:26 μμ »
|
|
gogo
Επισκέπτης
|
|
|
δεν χρειάζεται να γραφτείς ,έχει και free video . αλλα θα βάλω σε λίγες μέρες και αλλα link ως τότε λίγη υπομονή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #56
|
« στις: Μάιος 07, 2008, 20:25:26 μμ »
|
|
gogo
Επισκέπτης
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #57
|
« στις: Μάιος 12, 2008, 14:51:00 μμ »
|
|
gogo
Επισκέπτης
|
|
|
φοβούμενες την σαλμονέλα ,πολλές δεν φτιάχνουμε icing !! στην θέση τον αβγών μπορούμε να βάλουμε meringue powder.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #58
|
« στις: Μάιος 17, 2008, 21:08:51 μμ »
|
|
Απάντηση #59
|
« στις: Μάιος 17, 2008, 21:57:56 μμ »
|
|
|