GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Ιανουάριος 22, 2020, 19:13:24 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Θαλασσινά
| | | |-+  Πεσκανδριτσα Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πεσκανδριτσα Hambo specials  (Αναγνώστηκε 25294 φορές)
« στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 14:48:46 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
Εκτος απο σουπα μπορουμε να την κανουμε στη λαδοκολα.Πολυτιμο το συκωτι της

4 με 5 kg πεσκανδριτσα
αφου μας την εχουν καθαρισει καλα πετσα και τα σχετικα.
την αλατιζουμε /πιπερι μαυρο και βαζουμε μεσα της και καποιες φετες λεμονι
την τυλιγουμε 2 φορες στην λαδοκολα και την ψινουμε για 50 λεπτα στους 200 βαθμους
μεσα στο ταψι μας ριχνουμε ι ποτηρι νερο

Μην πεταξετε τον ζωμο που θα μεινει μετα το μαγειρεμα καντε μια σουπα αφου σουρωσετε.

χυμο απο ενα λεμονι  ηδια ποσοτητα σε ελαιολαδο αλατι και μια μεγαλη κουταλια μαγιονεζα ανακατεψτε και περιχυστε πανω στο ψαρι
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 19:07:18 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.902
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Και εγώ την κάνω έτσι... Εγώ την κάνω και τηγανητή με  σιμιγδάλι πανέ , γίνεται υπέροχη....!


Γνωρίζετε ¨οτι στον   Τύρναβο ή στην Αγυιά την πεσκανδρίτσα την λένε κότα, ή κότα της θάλασσας; και την σούπα της κοτόσουπα;
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω