GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 22:33:47 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Κρεατικά
| | | |-+  Οικογενειακη σεφταλια Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Οικογενειακη σεφταλια Hambo specials  (Αναγνώστηκε 26265 φορές)
« στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 12:58:20 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
1 1/2 kg αρνησια συκωταρια
2 κρεμυδια φρεσκα
2 πρασα
κληματόβεργες καμια εικοσαρια
Μπολια απο 2 αρνια
ριγανι αλατι  πιπερι
1/2 kg τριμενο τυρι gounda
1 ποτηρι νερο


τοποθετουμε τις κληματοβεργες μεσα σε ενα ταψι και σε σχημα  # τουλαχιστο 3 ποντους το υψος απο τον πατο το ταψιου ωστε τα λιποι να μεινουν κατω
κοβουμε την συκωταρια μας σε κομματια οχι μεγαλα και ψιλικοβουμε τα φρεσκα κρεμυδια και τα πρασα και τα ανακατευουμε ριχνοντας το πιπερι  αλατι  ριγανι

Απλωνουμε την μπολια πανω στις κληματοβεργες  να ειναι μεγαλη και οχι κομμενη να καλυψει ολο το ταψι εαν οχι το μεγαλυτερο κομματι πρωτα και τα αλλα λιγο απο κατω και το υπολοιπο
να βγαινει εξω απο το ταψι για να μπορεσουμε γυριζοντας μπος τα πανω να καλυψουμε την γεμιση μας .

αφου εχουμε τοποθετησει την μπολια ριχνουμε το 1/3 απο  το  μειγμα μας και απλωνουμε απο πανω ριχνουμε το 1/2 απο το τριμμενο τυρι μας μετα μειγμα / τυρι το αλλο 1/2 και τελος
το υπολοιπο απο το μειγμα μας και περνουμε την μπολια και καλυβουμε  (KATI ΣΑΝ ΠΙΤΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ) ριχνουμε και το ποτηρι με το νερο μας στο ταψι .

Το ψηνουμε στους 180 βαθμους για 2 ωρες και 30 λεπτα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 04, 2010, 00:35:15 πμ από ArXoS » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Φεβρουάριος 08, 2010, 19:37:26 μμ »
mariaZ Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009

Προφίλ
άλλη μια hambo special συνταγή   up Ευχαριστούμε hambo  up up
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω