GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 10:47:16 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Ελαιόλαδο σε πασχαλινά κουλουράκια
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ελαιόλαδο σε πασχαλινά κουλουράκια  (Αναγνώστηκε 6998 φορές)
« στις: Μάρτιος 28, 2010, 16:27:34 μμ »
patata Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 49
Μέλος από: Μάρ, 2009

Προφίλ
Καλησπέρα σας,

Σκοπεύω να φτιάξω πασχαλινά κουλουράκια, όμως αντί για βούτυρο που βλέπω σε όλες τις συναγές θα ήθελα να βάλω ελαιόλαδο! Σε αναζήτηση που έκανα δε βρήκα καμιά συνταγή για παχαλινά κουλουράκια μόνο με λάδι, όλες είναι με βούτυρο...

Να επιχειρήσω να τα φτιάξω ή θα πάνε χαμένα....; Ντροπή

Ως εμπειρότερες/οι παρακαλώ τα φώτα σας!! Ευχαριστώ:)
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Μάρτιος 28, 2010, 22:21:16 μμ »
anastasia2006 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 988
Μέλος από: Ιαν, 2010

Προφίλ WWW
προσωπικά το τσουρέκι με λάδι είναι καλύτερο, αλλά όχι ελαιόλαδο

Έψαξα να δω που  έχω την συνταγή αλλά δεν την βρίσκω Λύπη
Το Σαββάτο αν θυμάμαι καλά στην πρωινή εκπομπή με την Γερμανού έκαναν τσουρέκια με λάδι.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 28, 2010, 22:35:36 μμ από anastasia2006 » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Μάρτιος 28, 2010, 22:43:13 μμ »
anastasia2006 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 988
Μέλος από: Ιαν, 2010

Προφίλ WWW
 διάβασα το ''πασχαλινά'' και αμέσως το μυαλό μου πήγε στα τσουρέκια, κουλούρια έγραφε  Ντροπή Ντροπή

Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Μάρτιος 29, 2010, 09:54:53 πμ »
caramela Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 387
Μέλος από: Μάι, 2009

Προφίλ
εγω παντως μια φορα που τα εφτιαξα,αν και παει αρκετος καιρος,απο οσο θυμαμαι ομως, δεν εγιναν καθολου καλα.
και σαν γευση,αλλα και σαν ζυμαρι,πολυ λιπαρο  sick.στην αρχη εβαζα τα 2/3 βουτυρο και το 1/3 ελαιολαδο και γινονταν συμπαθητικα.
οταν ομως εβαλα μονο ελαιολαδο,δεν μου αρεσαν.
τωρα, μπορεις να δοκιμασεις με μιση δοση να εχεις την δικη σου αποψη rose
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Μάρτιος 29, 2010, 12:21:43 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Tο ελαιολαδο συνηθως ταιριαζει καλυτερα σε κουλουρια που δεν πειριεχουν αυγο(οπως αυτά).
Αν θες να αποφυγεις το βουτυρο δες τα Πασχαλινα κουλουρακια που εχω δωσει τα οποια εινα με φυτινη και καλαμποκελαιο και ειναι εξαιρετικα 
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 29, 2010, 12:23:55 μμ από margarita79 » Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #5
« στις: Μάρτιος 29, 2010, 14:58:45 μμ »
patata Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 49
Μέλος από: Μάρ, 2009

Προφίλ
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας rose Χαμόγελο Μάλλον δεν θα δοκιμάσω να τα φτιάξω με ελαιόλαδο...με βάλατε σε σκέψεις!! Αναποφασιστικότητα
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω