GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 19:26:30 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Κεικ με χυμο ....
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κεικ με χυμο ....  (Αναγνώστηκε 7743 φορές)
« στις: Ιούνιος 07, 2007, 13:47:30 μμ »
joanna Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 387
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Ειχα δει καποια στιγμη στο blog της Αρχοντιας ενα κεικ πορτοκαλι που εβαζε μεσα 1 κουπα χυμο πορτοκαλι με λιγο κονιακ ..τώρα αν εγω αντι χυμου βαλω amita motion θα τρωγεται το κεικ ή δεν κανει ο τυποποιημενος χυμος Απορία

οποιος μπορει να με βοηθησει .... Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Ιούνιος 07, 2007, 13:50:42 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
νομιζω μια χαρα θα κανει και ετσι .εγω και στα κεικ με χυμο και στα κουλουρακια  πορτοκαλι βαζω αμιτα και γινονται μια χαρα
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #2
« στις: Ιούνιος 07, 2007, 13:51:37 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
αρχοντια θελουμε και εμεις την συνταγη.....................
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #3
« στις: Ιούνιος 07, 2007, 13:53:05 μμ »
joanna Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 387
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
αρχοντια θελουμε και εμεις την συνταγη.....................

ευχαριστω Μαργαριτα  Φιλί
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Ιούνιος 07, 2007, 15:01:57 μμ »
arhontia Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007

Arhontia Karakosta Προφίλ WWW
Θα τη μεταφέρω εδώ, αλλά μέχρι να καταχωρηθεί πάρ'την από το blog:   https://arhontia.blogspot.com/2007/05/blog-post.html

Με αμίτα, δεν έχω δοκιμάσει, στύβω 2-3 πορτοκάλια πάντα. Οι χυμοί βγάζουν μια αμυδρή πικρίλα, αλλά δεν νομίζω να φανεί. Ο χυμός μπορεί να αντικατασταθεί και με γάλα, ή τριμμένο μήλο ή μπανάνα.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
 
Απάντηση #5
« στις: Ιούνιος 08, 2007, 07:37:22 πμ »
joanna Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 387
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Λοιπον το κεικ εγινε σουπερ Σαρκασμός

μοσχομυριζε πορτοκαλι ολο το σπιτι καθως ψηνοταν , την επομενη φορα θα το κανω και με φυσικο χυμο ...

το γλασο ολα τα λεφτα !!!! Στριφογύρισμα ματιών

Ευχαριστουμε Αρχοντια για την συνταγη ...
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #6
« στις: Ιούνιος 08, 2007, 18:38:54 μμ »
arhontia Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007

Arhontia Karakosta Προφίλ WWW
Αυτό το γλάσο έχει καταστρέψει πολύ κόσμο...
προσωπικά το γλασο μου, το προτιμώ χωρίς κέικ.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω