GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 21, 2021, 12:14:19 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Αγοράζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψηφοφορία
Ερώτηση: προτιμάς ελληνικά προϊόντα ;
Ναι - 23 (79.3%)
Οχι - 0 (0%)
Εξαρτάται - 5 (17.2%)
Δεν έχω προτίμηση - 1 (3.4%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 29

Σελίδες 1 2 3 » Κάτω
Αποστολέας
Μόνιμο θέμα Θέμα: Αγοράζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!  (Αναγνώστηκε 59829 φορές)
« στις: Ιούνιος 21, 2010, 11:32:53 πμ »
anastasia2006 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 988
Μέλος από: Ιαν, 2010

Προφίλ WWW
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΛΛΑΔΑ

Συμμετοχή στην εκστρατεία δήλωσαν τρεις (3) σημαντικότατες ενώσεις καταναλωτών: το ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, η ΒΙΟ.ΖΩ., το ΙΝΚΠΑ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Συμμετοχή στην εκστρατεία δήλωσαν ήδη δεκάδες πολίτες.

Είμαστε βέβαιοι ότι κατά τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επαύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων και του όγκου των πληροφοριών.

Δημιουργήσαμε τον διαδικτυακό τόπο http://protimoellinika.wordpress.com/, όπου μπορούμε να δηλώνουμε συμμετοχή, να παραθέτουμε άρθρα, πληροφορίες και καταγγελίες. Μέσα από τον δικτυακό τόπο αυτό θα διεξάγεται και ένα μεγάλο μέρος της ανταλλαγής απόψεων και της ενημέρωσης.

                                         ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

- ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΌΝ:  Σε κάθε συναλλαγή μας και εφόσον πιστεύουμε ότι υπάρχει ελληνικό προϊόν το ζητούμε. Η ζήτηση από τους καταναλωτές πάντοτε πιέζει τους εμπόρους και δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες ώστε να το περιλάβουν στα είδη που πωλούν. Η ζήτηση ενισχύει την προσφορά.

 - ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ: Δηλώνουμε την απόφασή μας να αγοράσουμε μόνο ελληνικό προϊόν και όχι κάποιο αντίστοιχο άλλης προέλευσης. Δηλώνουμε ότι θα αγοράσουμε μόνο ελληνικό προϊόν και, εάν μπορούμε να αναβάλλουμε την αγορά μας, φεύγουμε και δηλώνουμε ότι θα επανέλθουμε όταν έλθει το ελληνικό προϊόν.

 - ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ & ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ: Πολλές φορές οι έμποροι δυσφημούν το ελληνικό προϊόν ή προβάλλουν δήθεν «προτερήματα» του προϊόντος άλλης προέλευσης για να το πωλήσουν ή επειδή δεν διαθέτουν ελληνικό. Ο λόγος τις περισσότερες φορές είναι ότι το άλλης προέλευσης προϊόν τους παρέχει τεράστια περιθώρια κέρδους. Δεν ακούμε δικαιολογίες και συγκρίσεις. Η γνώση και η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι τις περισσότερες φορές τα ελληνικά προϊόντα είναι και καλύτερα και φθηνότερα. Ειδικά στα τρόφιμα υπάρχει και ο κίνδυνος αγοράς μεταλλαγμένων προϊόντων.

- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ: Διαμαρτυρόμαστε για την απουσία ελληνικών προϊόντων και την ύπαρξη και προβολή προϊόντων άλλης προέλευσης.

- ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ: Μεγαλώσαμε με το ιδεολόγημα ότι το εισαγόμενο είναι καλύτερο από το ελληνικό. Η εμπειρία και η γνώση δείχνουν ότι το ελληνικό είναι τις περισσότερες φορές καλύτερο. Πείθουμε τον εαυτό μας, και τον πείθουμε ακόμα και με την αναγκαιότητα της επιλογής ενός ελληνικού προϊόντος.

 - ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: Το γεγονός ότι ένα κατάστημα δεν έχει ελληνικό προϊόν δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει το διπλανό ή το παρακάτω ευρισκόμενο.

 - ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ & ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Τα προϊόντα φέρουν σήμανση για τον τόπο παραγωγής τους. Ζητούμε να μας δείξουν τις συσκευασίες ή τις ταμπέλλες στα ενδύματα. Ψάχνουμε μόνοι μας στο σουπερμάρκετ ή σε άλλα αντίστοιχα καταστήματα για να διαπιστώσουμε την προέλευση του προϊόντος. Εάν δεν υπάρχει σαφής ένδειξη ρωτάμε κάποιον υπάλληλο και ζητάμε να μας δείξει ή αποδείξει αυτός την προέλευση.

 - Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 520: Οι αριθμοί κάτω από το BARCODE (τις γραμμούλες που φέρουν οι συσκευασίες), οι οποίοι αντιστοιχούν στην Ελλάδα, αρχίζουν με τον αριθμό 520. Προσοχή όμως γιατί το προϊόν μπορεί να είναι άλλης προέλευσης και απλά να συσκευάζεται στην Ελλάδα. Ζητάμε και στις περίπτωση αυτή πληροφορίες από τον έμπορο ή τους υπαλλήλους του. Εάν θέλουμε να το ψάξουμε περισσότερο μπαίνουμε στην ιστοσελίδα http://gepir.gs1.org/V31/xx/ και κάνουμε αναζήτηση, ώστε να έχουμε τα πλήρη στοιχεία του κατασκευαστή και του τόπου κατασκευής. Ο κωδικός 520 είναι μία σημαντική ένδειξη. Εάν δεν υπάρχει ο κωδικός 520, το προϊόν δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.

 - ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ: Προτιμούμε το προϊόν που κατασκευάζεται στην Ελλάδα, από ελληνικά χέρια, όχι το προϊόν ελληνικής εταιρείας που κατασκευάζεται στο εξωτερικό. Σειρά ελληνικών εταιρειών έδιωξαν την παραγωγή από την χώρα μας και άφησαν χιλιάδες Ελληνες άνεργους για να βρουν φθηνά εργατικά χέρια στο εξωτερικό.

 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ: Μπορεί κάποιες ελάχιστες πολυεθνικές εταιρείες να κατασκευάζουν προϊόντα στην Ελλάδα, όμως τα κέρδη από τις πωλήσεις φεύγουν στο εξωτερικό. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ που κατασκευάζεται από ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ, έτσι τα χρήματά μας μένουν και αξιοποιούνται στην χώρα μας, έτσι μόνο ανθεί η ελληνική παραγωγή.

 - ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ: Ενημερώνουμε τους γνωστούς μας για τα προϊόντα που έχουμε βρει, γράφουμε τις παρατηρήσεις μας στον δικτυακό τόπο http://protimoellinika.wordpress.com/ ή στέλνουμε e-mail στα protimoellinika@hotmail.gr και newinka@newinka.gr                                     . Ενημερώνουμε τον κοινωνικό μας περίγυρο και τους φίλους μας για την εκστρατεία και τους σκοπούς της.

 - ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ & ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ:Είναι βέβαιο ότι μερίδα του εμπορικού κόσμου θα προσπαθήσει να εξάγει υπερκέρδη από την εκστρατεία και από τα ελληνικά προϊόντα. Πιέζουμε πάντοτε για καλύτερη τιμή στο ελληνικό προϊόν (υπάρχουν πάντα περιθώρια) και εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει αισχροκέρδεια το καταγγέλλουμε με τους πιο πάνω τρόπους ή οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο.

 

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Σε όλες τις επιλογές μας, ακόμα και στην παροχή υπηρεσιών, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τον σκοπό και τις αναγκαιότητες της εκστρατείας.             

 Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε και να αντιληφθούμε την σημασία της εκστρατείας και της συμπεριφοράς μας για την κοινωνία και τον τόπο μας.

ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ & ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Διευκρίνιση:  Το Ν. ΙΝΚΑ είναι η ένωση καταναλωτών που φέρει το όνομα ΙΝ.ΚΑ.
Δεν έχουμε καμία σχέση με την ομοσπονδία ΓΟΚΕ/ΙΝΚΑ (πρώην ΓΟΚΕ) η οποία πρόσθεσε στην επωνυμία της τον τίτλο ΙΝΚΑ κατά τα τελευταία έτη και δεν έχει μέλη πολίτες - καταναλωτές. Κατά συνέπεια δεν έχουμε και σχέση με το «μποϋκοτάζ» στα γερμανικά προϊόντα που κήρυξε η ΓΟΚΕ προσφάτως.
www.newinka.gr
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Ιούνιος 22, 2010, 22:31:51 μμ »
ArXoS Αποσυνδεδεμένος
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007

greekmasa greekmasa Προφίλ WWW
Εμείς πάντως παιδιά εδώ και πολύ καιρό επιλέγουμε αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα. Ειδικά στα γαλακτοκομικά που κάνουμε μεγάλη κατανάλωση λόγω παιδιών, αυτά που έχουν την καλοσύνη και μας ενημερώνουν στην συσκευασία "παρασκευάζονται από 100% γερμανικό γάλα" τρώνε πόρτα (ό,σο μεγάλη και να είναι η εταιρία) Θυμός
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
 
Απάντηση #2
« στις: Ιούνιος 23, 2010, 11:20:46 πμ »
Nena Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ
Χρόνια και χρόνια με τον καλό μου το λέμε στους φίλους μας. Πολύ πριν δημιουργηθει το θέμα το τωρινό οικονομικό αδιέξοδο. Μάλιστα το υποστηρίζαμε με το απλό σκεπτικό, ότι όταν τα παιδιά μας θα θέλουν δουλειά στην χώρα μας, δεν θα βρίσκουν γιατί πολύ απλά θα είναι όλα εισαγωγής καθώς θάχουμε κλείσει τις ελληνικές εταιρείες μόνοι μας (όσες δηλαδή αφήσαν οι συνδικαλιστές).
Τώρα να σας πω πως πρέπει να αγοράζετε διαβάζοντας πολύ προσεκτικά τις συσκευασίες. Π.χ. οι φρυγανιές γίνονται εδώ.΄Οχι όμως όλες διότι αυτές που είναι πιο ειδικές π.χ. χωριάτικες δεν γίνονται εδώ. Γίνονται εκτός ελλάδος.
Στο σπίτι μας, φτάσαμε να πληρώνουμε ακριβότερο ακόμα και το χαρτί wc προκειμένου να έχει γίνει στην Ελλάδα. Ξέρω μερικές διαφορές είναι μεγάλες και ποιοτικές και χρηματικές, αλλά αν δεν μας γίνει καλή συνήθεια αυτό, δεν θα μπορέσουμε να πιέσουμε και τις εταιρείες ανάλογα.
Τώρα για το barcode 520 κάτι παίζεται με την έννοια - αν έχω ΄καταλάβει καλά - πως όταν το προϊόν είναι πολυεθνικό, έστω κι αν γίνεται εδώ, ο κωδικός δεν ξεκινά από 520. Καλύτερα, λοιπόν, να διαβάζουμε προσεκτικά τις συσκευασίες.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Ιούνιος 23, 2010, 12:29:08 μμ »
Katerina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 947
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Πολύ σημαντική κίνηση για όλους μας, μακάρι να μας γίνει συνήθεια. Και ο αρραβωνιαστικός μου κι εγώ εργαζόμαστε σε ελληνικές βιομηχανίες, και ζούμε τον ανταγωνισμό από τις μεγάλες πολυεθνικές, που κοντεύει να μας γονατίσει. Και καλά, στον κλάδο των τροφίμων, που είμαι εγώ, αντέχουμε ακόμα, με απώλειες βέβαια, αλλά κρατιόμαστε για φέτος, ο καλός μου, όμως, στη χαρτοποιία έχει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, που σε συνδυασμό με την έλλειψη υποστήριξης από τις αλυσίδες σ/μ δεν βλέπω να αντέχουν για πολύ. Θα πουληθούν ή θα κλείσουν.
 ΛύπηΤουλάχιστον, λοιπόν, ας δίνουμε κατιτίς παραπάνω, αν μπορούμε, για να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα, μπας και μείνει καμιά βιομηχανία ανοιχτή..
Να σημειώσω ότι ο αριθμός 520 στην αρχή του barcode σημαίνει ότι η εταιρεία είναι ελληνικών συμφερόντων και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αυτό όμως δεν προϋποθέτει ότι το προϊόν παράγεται και στην Ελλάδα. Τα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα έχουν τη σήμανση "Ελληνικό προϊόν-παράγεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ......", ενώ τα προϊόντα που παράγονται σε εργοστάσιο της ελληνικής εταιρείας, αλλά στο εξωτερικό έχουν τη σήμανση: " παράγεται στην Ε. Ε. (ή οπουδήποτε αλλού) για την εταιρεία ......" . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ελληνικό, ή ότι τα κέρδη φεύγουν στο εξωτερικό. Η ελληνική εταιρεία αποδίδει τους φόρους της κανονικά στο ελληνικό κράτος, ακόμα κι αν έχει εργοστάσια, εκτός από την Ελλάδα, οπουδήποτε στον κόσμο. Μακάρι να υπήρχαν και οι προϋποθέσεις, ώστε οι ελληνικές βιομηχανίες να παρέμεναν στη χώρα...
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Ιούνιος 17, 2011, 19:45:40 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
 
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ


1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda (άγευστο) ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ.
Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ

 2. Αντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle, Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικά ελληνικά :ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ  και ΜΟΝΟ αυτά !!!!       
 

3. Αντί για Coca Cola Pepsi Cola  αγοράστε ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux,  Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικά, αλλά αν πίνετε,  προτιμήστε ΜΟΝΟ  ελληνικά !!!!!)
 

4. Αντί για ΜΠΥΡΑ Heineken, Amstel κλπ κλπ, αγοράστε Kraft, ΦΙΞ, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!).
 

5. Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μονο μακαρόνια    Μ έ λ ι σ σ α.    Είναι εξαιρετικά  και τα καλύτερα από όλα  (δοκιμάστε αυτά του καρότου !!! Απίθανα !!!!)
6. Αντί για .. προσούτο,  αγοράστε μόνο ελληνικά ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.
 

7. Αντί για ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ .
 
8. Αντί για ΓΑΛΑ εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl αγοράστε γάλα ελληνικο, ΑΓΝΟ,  ΜΕΒΓΑΛ,Όλυμπος Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΚΡΙ ΚΡΙ,  κλπ κλπ  μόνο ελληνικά
9. Αντί για ΠΟΤΑ Ουίσκυ κ.τ.λ., αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά και προτιμήστε μόνο ελληνικά κρασιά, που είναι και απίθανα !!!!.
 

10. Αντί για ΣΟΚΑΛΑΤΕΣ Nestle, αγοράστε ΜΟΝΟ σοκολάτες-σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες  (και έως και σήμερα, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, άλλωστε πρέπει να  σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική). Ο Παυλίδης, δυστυχώς, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους !!!!!  δεν χρειάζεται να στηρίζουμε  Γαλλικές επιχειρήσεις !!!
 
11. Αντί για ΤΑΞΙΔΙΑ εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα  και μόνο!! Και παζαρέψ' τε τις τιμές !!!
 
12. Αντί για ΤΣΙΓΑΡΑ Marlboro, Camel, Kent, Winston κ.τ.λ. των αγαπημένων Αμερικάνων, αγοράστε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ HELLAS special, ΞΑΝΘΗ. Η ΚΌΨΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΏΣ !!!!
 

Δείτε τις επιπτώσεις τους:
Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών:
 
1.Αποδυναμώνετε και εξαφανίζετε τις ελληνικές παραγωγές... Μην πείτε δεν με νοιάζει, διότι εμάς αφορά το θέμα
 
2.Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές,  Βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας και την εξάρτηση από ξένα κεφάλαια. Βλέπετε που φτάσαμε
 
3. Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε  70%  των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που εκτός του ότι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύετε τις οικονομίες των χωρών αυτών.
 
Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές  Παραγωγές ειδικά σε  τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα :
1. Βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας !!
 
2.Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά  500.000 ευρώ
 
3.Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με  περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά!!  Ή πιο απλά,Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα , οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!!!
 
4.Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100,000-150.000 συμπατριωτών μας!!             

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : 
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (μάλιστα απ ότι λέγεται, δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλά και  απορρόφησε και τους υπαλλήλους γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που  αγόρασε) Και καλές τιμές έχει, και ποικιλία  προϊόντων

στηριξ' τε ΤΑ  ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, τα μαγαζιά  της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, μακρυά από ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!!!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,  ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ !!!!  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ  ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ !!!

Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας,
σκεφτείτε ότι
ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη
ή
την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων.
 
  Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα ξεχωρίζετε - όχι από το όνομα μόνο, , αλλά και
από τον αριθμό
στο BAR CODE...
TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ
ΑΠΟ 520

π.χ. 5 || 201287 || 470868 || >
που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της
Sanitas A.E.
που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής
ΣΤΕΙΛΕΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ
 up
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 18, 2011, 00:48:54 πμ από ArXoS » Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Απάντηση #5
« στις: Ιούνιος 17, 2011, 20:55:44 μμ »
guzelina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010

Προφίλ
Πολυ σωστο να το σκεφτουμε ολοι μας,προσφατα εχει ξεκινησει και η καμπανια καταναλωνουμε οτι παραγουμε up up up την στηριζω απολυτα σκεφτειτε το ολοι!!!
ΚαταγράφηκεΑν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
 
Απάντηση #6
« στις: Ιούνιος 18, 2011, 19:11:32 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες

Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Απάντηση #7
« στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 23:49:25 μμ »
TSIGKOS59 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.426
Μέλος από: Ιούν, 2010

Προφίλ
Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
τα καταστήματα της χώρας.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το...

Αγοράζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2011, 23:54:09 μμ από TSIGKOS59 » Καταγράφηκε
ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ
 
Απάντηση #8
« στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 00:19:54 πμ »
konstantinak Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 716
Μέλος από: Μάι, 2011

Προφίλ
Πολύ ενδιαφέρον το αρθρο σας!Οπως ακριβώς τα γράφει ειναι τα πράγματα...
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #9
« στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 10:14:20 πμ »
guzelina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010

Προφίλ
Συμφωνω απολυτα στο βαθμο που μπορουμε πρεπει να στηριζουμε τα ελληνικα προιοντα και τις θεσεις εργασιας μας!!Μπραβο που το δημοσιευσατε up γιατι πολλοι δεν ξερουμε ποια προιοντα ειναι ελληνικα και ποια οχι.Θα ηταν φελιμο να ειχε και τα υπολοιπα προιοντα οπως ρυζια μακαρονια κτλ
ΚαταγράφηκεΑν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
 
Απάντηση #10
« στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 10:55:14 πμ »
TSIGKOS59 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.426
Μέλος από: Ιούν, 2010

Προφίλ
Καθότι παντοπώλης στο επάγγελμα μπορώ να σας απαντήσω:

Ελληνικά ρύζια χύμα έχουν οι εταιρίες «ΔΗΜΗΤΡΑ»  και «ΕΛΛ. Α! ΡΥΖΑ» και συσκευασμένα η «AGRINO».
Μακαρόνια η «ΣΤΕΛΛΑ» και η «ΜΕΛΙΣΣΑ»

Για άλλα προς το παρόν δεν ξέρω.Καταγράφηκε
ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ
 
Απάντηση #11
« στις: Δεκέμβριος 08, 2011, 12:59:33 μμ »
guzelina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010

Προφίλ
 up
ΚαταγράφηκεΑν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
 
Απάντηση #12
« στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 09:53:42 πμ »
jslam Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.238
Μέλος από: Σεπ, 2010

Προφίλ
που να παει το μυαλο σου οτι ακομη και τα πατατακια ΤΣΑΚΙΡΗΣ ειναι ξενων συμφεροντων!!!!!
τον συνδεσμο τον εβαλα ηδη στο facebook πολυ χρησιμος!!! up
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #13
« στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 10:13:49 πμ »
guzelina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010

Προφίλ
Eγω δεν περιμενα με τιποτα οτι τα goodys ανηκουν σε ξενους νομιζα οτι ειναι ελληνικα.επισης το ιδιο για τις μπυρες νομιζα οτι μυθος ειναι σιγουρα ελληνικη για αυτο και την προτιμουσαμε Λύπη.Αλλαζω σε φιξ γιατι βεργινα δυσκολα θα βρω.
ΚαταγράφηκεΑν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
 
Απάντηση #14
« στις: Δεκέμβριος 10, 2011, 11:09:55 πμ »
jslam Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.238
Μέλος από: Σεπ, 2010

Προφίλ
Eγω δεν περιμενα με τιποτα οτι τα goodys ανηκουν σε ξενους νομιζα οτι ειναι ελληνικα.επισης το ιδιο για τις μπυρες νομιζα οτι μυθος ειναι σιγουρα ελληνικη για αυτο και την προτιμουσαμε Λύπη.Αλλαζω σε φιξ γιατι βεργινα δυσκολα θα βρω.

η goodys την περιοδο των κατ ευημισμον "παχεων αγελαδων" της ελληνικης οικονομιας,πωληθηκαν στη ΔΕΛΤΑ η οποια στη συνεχεια εγινε μελος της VIVARDIA μετα απο τη σχετικη συγχωνευση....διατηρω μια μικρη επιφυλαξη για την ελληνικοτητα της vivardia

η μυθος αρκετα χρονια τωρα ειναι δανικων συμφεροντων...ελεω του ελληναρα μπουταρη...
υπαρχει επισης ελληνικη μπυρα  με την ονομασια ΖΕΟΣ...
η ΦΙΞ ειναι το μεγαλο στοιχημα του φιλου μου γιαννη χητου...ιδιοκτητη του μεταλλικου νερου ΖΑΓΟΡΙ...
και η βεργινα πολυ καλη μπυρα...πρεπει να αφησουμε τις κωλοχενιγκερ και αμστελ που μονωπολουν το 80%της εγχωριας καταναλωσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 10, 2011, 11:15:32 πμ από jslam » Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 2 3 » Πάνω