GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 24, 2024, 21:45:37 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Γλυκά
| | | |-+  Γλυκο Κουταλιου καρπουζι Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Γλυκο Κουταλιου καρπουζι Hambo specials  (Αναγνώστηκε 11269 φορές)
« στις: Ιούνιος 22, 2010, 16:08:24 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
 Φλουδα απο ενα καρπουζι
700 ml  χυμο καρπουζι
80 γρ μαυροδαφνη
300 γρ ζαχαρη

καθαριζουμε το εξωτερικο της φλουδας και τα κοβουμε κυβους μεγαλους η οτι σχημα θελουμε τα βραζουμε σε νερο για 20 λεπτα
τα βγαζουμε και τα βαζουμε σε ενα σουρωτηρι και μολις κρυωσουν στη συντηρηση μαζι με το σουρωτηρι και ενα σκευος απο κατω γιατι θα κατεβασει και αλλα υγρα για μια μερα στη συντηρηση.Την αλλη μερα βαζουμε το χυμο απο το καρπουζι και τους κυβους μας που εχουν σουρωσει καλα να βρασουν και προσθετουμε και 300 γρ ζαχαρη  και ανακατευουμε
που και που σε μεσαια φωτια .Για 2 ωρες σε χαμηλη φωτια και εωδεχεται να συμπληρωσουμε λιγο νερο.Το καρπουζι ειναι ετοιμο δεν ειναι αναγκη να γινει νιανια.Οταν σβησουμε τη φωτια τοτε
ριχνουμε τη μαυροδαφνη και αφηνουμε να κρυωσει προτου το βαλουμε σε καποιο βαζο,

Ωραιο ειναι να αφησουμε και λιγο απο τη ψυχα του καρπουζιου πανω στη φλουδα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2010, 12:27:21 μμ από ArXoS » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω