GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 25, 2024, 17:43:13 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Γλυκά
| | | |-+  Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials  (Αναγνώστηκε 14822 φορές)
« στις: Ιούνιος 22, 2010, 16:15:36 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
500 ml χυμο απο καρπουζι
1 1/2 κιλο μηλα κοκκινα

Καθαριζουμε τα μηλα και τα περναμε σε ενα multi και μετα τα ριχνουμε  στη κατσαρολα με το χυμο απο το καρπουζι .
Το αφηνουμε στη φωτια  για 1 1/2 ωρα και ανακατεθουμε που και που σε μεσαια φωτια  κατα το τελος που εχουν σωθει τα πολλα υγρα θελει καλο ανακατεμα και προσοχη μην μας καει απο κατω.
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Ιούνιος 22, 2010, 17:02:21 μμ »
cmd353 Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Μηνύματα: 198
Μέλος από: Ιούλ, 2007

Προφίλ
Πολύ ωραία ακούγεται, έψαχνα κάτι με φυσική ζάχαρη και φυσική πηκτίνη καιρό! Θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα αναφέρω.  biggrin
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Ιούνιος 22, 2010, 21:50:36 μμ »
Marinaki Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.856
Μέλος από: Σεπ, 2008

Προφίλ
Μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τέλεια!! Θα τη δοκιμάσω!
Καταγράφηκε
Δε γράφεται πάντοτε με τη λογική η ομορφιά στη ζωή. Χρειάζεται κάπου κάπου και η τρέλα.
 
Απάντηση #3
« στις: Ιούνιος 25, 2010, 14:41:54 μμ »
cmd353 Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Μηνύματα: 198
Μέλος από: Ιούλ, 2007

Προφίλ
Τη δοκίμασα και δεν έχω λόγια να περιγράψω τη νοστιμιά της! Πάνω σε φρέσκο μαύρο ψωμάκι είναι όνειρο! Ευχαριστώ για τη συνταγή! Η γεύση φέρνει περισσότερο προς μήλο, αλλά καταλαβαίνω και λίγο προς καρπούζι από τη γλύκα της. Άρχισε να πήζει προς το τέλος που έφυγαν αρκετά τα υγρά και ακόμη περισσότερο όσο κρύωνε. Οπότε αν τη φτιάξετε μην αγχωθείτε μήπως δεν πήξει, θέλει το χρόνο της και γίνεται σούπερ!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Ιούνιος 27, 2010, 18:27:35 μμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
ωραια ακουγεται up
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω