Εγώ πάλι πάνω στη φιλοσοφία συνδυασμών έχω να προτείνω:
Ορεκτικά:
1) αυγά γεμιστά με σπιτική μαγιονέζα, γαρνιτούρα με ελιές ή κάπαρη (λίπος)
2) κριτσίνια ή ψωμάκια ολικής με ντιπ ντομάτας (υδατάνθρακες)
3)
κριτσίνια "αλλιώτικα" (κουνουπίδι τριμμένο, τυρί κρέμα, αυγό) (λίπος)
4) μανιτάρια γεμιστά (μανιτάρια, ντομάτα, σκόρδο, φινόκιο, βασιλικός) (υδατάνθρακες)
5) αγγούρι, σολωμό, τυριά (λίπος)
Σαλάτες:
χωριάτικη (με τυρί, ελιές - λίπος) (χωρίς τυρί, ελιές - και τα δύο)
μαρούλι, αγγούρι, τόνος ή κοτόπουλο, γιαούρτι, λάδι, βασιλικός (λίπος)
σαλάτα πολίτικη (λάχανο, καρότο, λάδι, λεμόνι) (υδατάνθρακες)
Κυρίως:
κοτόπουλο ψητό και συνοδευτικό γιαούρτι (10%) (λίπος)
κεφτεδάκια με σόδα αντί για ψωμί και συνοδευτικό τζατζίκι (γιαούρτι 10%) (λίπος)
χορτοφαγικός μουσακάς (υδατάνθρακες)
κουνουπίδι ή/και μπρόκολο με τυριά στο φούρνο (λίπος)
ντολμαδάκια χωρίς κιμά με μαύρο ρύζι και συνοδευτικό γιαούρτι (2%) (υδατάνθρακες)
Επιδόρπιο:
μήλα ψητά με κανέλα ή μπανάνες κομμένες ψητές με κανέλα (υδατάνθρακες)
σαντιγύ με λίγο χυμό πορτοκάλι ή/και με διάφορα μούρα για γεύση (λίπος)
cheesecake "αλλιώτικο"Τρώτε ή από τη μία κατηγορία ή από την άλλη