Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 29, 2024, 17:57:01 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Εμείς, το GreekMasa ...
Αρχείο συζητήσεων
Τι θα φάμε σήμερα;
2010
Νοέμβριος 2010
Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
2
»
Αποστολέας
Θέμα: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα (Αναγνώστηκε 13910 φορές)
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 06:26:11 πμ »
vago
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007
Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημέρα! Κάτι πρόχειρο θα φάμε σήμερα το μεσημέρι (κανένα τοστάκι μάλλον) και το βράδυ κανένα αγαπημένο delivery
. Πολλά φιλιά!
Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
Απάντηση #1
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 07:08:13 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημέρούδια
Ο άντρας μου έφερε πατσά εχθές και θέλει να του τον μαγειρέψω
Πάω να ψάξω για καμιά συνταγούλα και όποια ξέρει κάτι ας δώσει τα φώτα της!!!
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #2
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 07:33:04 πμ »
guzelina
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Μαρία ο πατσας είναι ευκολος
δεν ξέρω αν έφερε κοιλίτσες θα τις κοψεις οπως σας αρεσει εγω τις κόβω σε μέτρια κομμάτια οχι πολύ ψιλοκομμένες τα ποδαρακια ολοκληρα απλως θα τα χαραξεις,θα τα πλυνεις προσεχτικα και άστα σε μια λεκανη με νερό και ξυδι κανα μισαωρο σιγουρα,μετα θα τα βαλεις να βρασουν μονο με νερο,μολις παρουν βραση πέταξε το 1ο νερό και ξαναβάλτα με καινουργιο νερο και αφηνεις αρκετες ωρες να βρασουν περιπου 3,5-4 ωρες θα το δεις βεβαια,αλάτι οσο σας αρεσει πιπέρι εγώ δεν βάζω ουτε λάδι γιατί θα βγάλει αρκετο.Τα ποδαρακια εγω τα αφήνω ολοκληρα αν θες στο μέσο του βρασμού μπορείς να τα βγάλεις να τα ξεκκοκαλίσεις και να τα ξαναβάλεις.Για να το σερβιρεις τωρα αν σας αρέσει φτιαξε και σκορδοστουπι είναι πολύ υγιεινό και νόστιμο:D εμείς βάζουμε και λίγο μπούκοβο ξύδι η λεμονι οτι προτιμά ο καθένας.Ελπίζω να βοηθησα
αν θελεις κάτι με ρωτάς.
Εμεις σημερα θα φαμε φακή,σπιτικό τουρσι αναμεικτο και ψωμακι απο τα χερακια μου,εγω τωρα καμια τονοσαλάτα με μαρουλι με βλέπω
Φιλιααα
Καταγράφηκε
Αν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
Απάντηση #3
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 08:19:41 πμ »
Neli
Ανώτατο μέλος
Μηνύματα: 851
Μέλος από: Αύγ, 2010
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημέρα! Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα για σήμερα!
Καταγράφηκε
Απάντηση #4
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 08:22:26 πμ »
Flora
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημέρα,
παστίτσιο θα φτιάξω σήμερα και καροτοσαλάτα.
Μαράκι, καλά μαγειρέματα με τον πατσά...εγώ ούτε που θα το τολμούσα
Καλή συνέχεια
Καταγράφηκε
Απάντηση #5
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 08:42:03 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Παράθεση από: guzelina στις Νοέμβριος 30, 2010, 07:33:04 πμ
Μαρία ο πατσας είναι ευκολος
δεν ξέρω αν έφερε κοιλίτσες θα τις κοψεις οπως σας αρεσει εγω τις κόβω σε μέτρια κομμάτια οχι πολύ ψιλοκομμένες τα ποδαρακια ολοκληρα απλως θα τα χαραξεις,θα τα πλυνεις προσεχτικα και άστα σε μια λεκανη με νερό και ξυδι κανα μισαωρο σιγουρα,μετα θα τα βαλεις να βρασουν μονο με νερο,μολις παρουν βραση πέταξε το 1ο νερό και ξαναβάλτα με καινουργιο νερο και αφηνεις αρκετες ωρες να βρασουν περιπου 3,5-4 ωρες θα το δεις βεβαια,αλάτι οσο σας αρεσει πιπέρι εγώ δεν βάζω ουτε λάδι γιατί θα βγάλει αρκετο.Τα ποδαρακια εγω τα αφήνω ολοκληρα αν θες στο μέσο του βρασμού μπορείς να τα βγάλεις να τα ξεκκοκαλίσεις και να τα ξαναβάλεις.Για να το σερβιρεις τωρα αν σας αρέσει φτιαξε και σκορδοστουπι είναι πολύ υγιεινό και νόστιμο:D εμείς βάζουμε και λίγο μπούκοβο ξύδι η λεμονι οτι προτιμά ο καθένας.Ελπίζω να βοηθησα
αν θελεις κάτι με ρωτάς.
Οι πληροφορίες σου είναι άκρως κατατοπιστικές (ακόμη δεν έχω ανοίξει το πακετο για να καταλάβεις κι έτσι δεν ξέρω τι έχει φέρει)
Το σκορδοστούπι πως το φτιάχνουμε?? ? ?
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #6
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 09:31:32 πμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημερα...
Α πα πα Μαρια σε λυπαμαι....χαρα στο κουραγιο σου!
Αν θυμαμαι καλα εχει δωσει συνταγη η sgr ψαξε λιγο.
εμεις σημερα μπιφτεκια με μακαρονοσαλατα.
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #7
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 09:45:58 πμ »
anastasia2006
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 988
Μέλος από: Ιαν, 2010
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημέρα
η μαμά μου κάνει συχνά πατσά, εγώ ούτε να τον βλέπω...
εμείς θα φάμε οτι περίσσεψε απο χτες
Καταγράφηκε
[img]https://dl10.glitter-graphics
Απάντηση #8
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 10:27:50 πμ »
elie
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 644
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημέρα!
Τάρτα με κιμά και καλαμπόκι και πράσινη σαλάτα + ρόκα.
Καταγράφηκε
https://twitter.com/melie_gala
https://melie-gala.blogspot.com/
Απάντηση #9
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 10:49:55 πμ »
guzelina
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Το σκορδοστουπι είναι απλά σκορδο ψιλοκομμένο με ξυδι τα χτυπας σε ένα μπουκαλάκι και έτοιμο
.Αχ ζηλεψα τωρα και είναι οτι πρεπει με το κρυο
.Φιλιάαα
Καταγράφηκε
Αν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
Απάντηση #10
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 10:51:32 πμ »
guzelina
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Μαρια ξέχασα να σου πω αν χρειαστει νερο στην κατσαρόλα συμπληρώνεις αλλά ξεκίνα γρήγορα είναι ευκολο
αλλά χρονοβόρο
Καταγράφηκε
Αν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
Απάντηση #11
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 11:52:26 πμ »
linmak88
Ανώτατο μέλος
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε!
Φύλο:
Μηνύματα: 1.288
Μέλος από: Οκτ, 2009
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
ΠΩ, βρε Μαράκι τι μου έκανες τώρα! Μου αρέσει πάρα πολύ ο πατσάς -
σλουρπ!!!!!!
Εγώ θα κάνω μοσχαράκι με μανέστρα!
Καταγράφηκε
Πριν τα μάτια κλείσω, θα ξαναζητήσω να με πάρεις λίγο μακρυά....
Απάντηση #12
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 12:01:01 μμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
guzelina μου έχεις αποδειχθεί χρήσιμος συμβουλάτορας!!! Αν το βάλω στη χύτρα να γίνει πιο γρηγορα? Η δεν πρέπει?
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #13
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 13:12:00 μμ »
sgr
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Καλημερούδια.
Μαγειρίτσα μανιταριών για σήμερα (με μισό κρόκο στο αυγολέμονο) γιατί στις εξετάσεις που έκανα η χοληστερίνη χτύπησε κόκκινο
. κι έτσι λοιπόν προσπαθώ (όσο γίνεται) να απέχω
καμμιά φορά από τα γνωστά επιβαρυντικά φαγητούλια
Μαράκι καλά ξεμπερδέματα με τον πατσά
Φιλιά
Καταγράφηκε
Απάντηση #14
«
στις:
Νοέμβριος 30, 2010, 13:13:45 μμ »
guzelina
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 996
Μέλος από: Οκτ, 2010
Απ: Τρίτη 30/11/2010, Τι θα φάμε σήμερα
Μαρια καλυτερα οχι καντο παραδοσιακά.Νομίζω οτι όλα τα φαγητά υστερούν στη χύτρα
ιδίως αυτό κρίμα να το χαλάσεις
.Ελπιζω να το αρχισες
Καταγράφηκε
Αν θελεις να εχεις ομορφα ματια κοιτα παντα θετικα και αναζητησε το καλο στους άλλους και αν θελεις να εχεις ομορφα χειλη πες μονο λογια καλοσυνης
Σελίδες
1
2
»
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...